Flommens år

Velg format

Forventet i salg
179 kr
ISBN
9788203217265
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle

"Flommens år" er en merkelige og spennende roman som inneholder ømhet, vold og svart humor. Verden er ikke seg selv lik lenger. Men Atwood har en genial evne til å skape troverdighet i denne utrolige historien. "Margaret Atwood klarer kunsten å kombinere pageturnerens klare handlingsdriv med et suggererende og formeksperimenterende språk. (...) et både politisk og estetisk vellykket verk."
Silje Stavrum Norevik, Dagbladet

"Mange har etterlyst flere politiske romaner, ikke minst her i Norge, hvor forfattere så ofte skriver om oppvekst og familieforhold. Margaret Atwood skriver i høyeste grad politisk. Vi kan bare håpe at hennes skremselspropagada virker."
Anne Cathrine Straume, NRK

"Atwood fører et rikt, kreativt språk som er fremragende videreført på norsk av Inger Gjelsvik - og har skapt noe som på faretruende vis er et troverdig, mulig fremtidsscenario ..."
Svein Johs Ottesen, Aftenposten]]>

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 446
Utgitt 2012
ISBN 9788203217265
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Inger Gjelsvik
Salgsdato 16.02.2012
Orig. tittel The year of the flood
Emne Skjønnlitteratur Flommer Romaner Framtid Dystopier
Margaret Atwood

Margaret Atwood

Margaret Atwood er født i Canada i 1939. Hun er utdannet ved University of Toronto og Harvard. Atwoods bøker er oversatt til 33 språk og har gitt henne en rekke priser, blant annet Bookerprisen i 2000 for Den blinde morderen, og i 2019 for Gileads døtre. I kjølvannet av tv-serien basert på Tjenerinnens beretning fra 1985 har Atwood nådd ut til stadig nye lesere. Les mer

Andre i samme serie

 1. Flommens år
  Flommens år
  Ebok
  159 kr
 2. MaddAddam
  MaddAddam
  Ebok
  169 kr
 3. MaddAddam
  MaddAddam
  Innbundet
  399 kr
  Kommer
 4. Oryx og Crake
  Oryx og Crake
  Pocket
  199 kr
  Kommer
 5. Oryx og Crake
  Oryx og Crake
  Ebok
  169 kr

Artikler

Gileads døtre – Atwoods litterære triumf!

Lovet være. Margaret Atwood med frydefull genistrek. Årets mest hypede roman er strålende i partiene der den skildrer makten innenfra, skriver Aftenposten. Gileads døtre er en sterk blanding av mesterlig historiefortelling og briljant samfunnsinnsikt. Les første kapittel her.
Les mer

Les Tjenerinnens beretning: boka bak TV-serien

«Bedre betyr aldri bedre for alle, sier han. Det betyr alltid verre for noen.» Les Tjenerinnens Beretning, boka bak HBO Nordic-serien the Handmaid’s Tale.
Les mer