Oryx og Crake

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788203370618
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Snømann er fortelleren i denne besettende fremtidsromanen. Han er tilsynelatende den eneste overlevende etter en miljøkatastrofe som har etterlatt jorden full av vrakgods og avfall. Han er omgitt av crakerne, genspleisede menneskelignende vesener som han har reddet fra utryddelseskatastrofen.
Dette er historien om hvordan hans venn, den grådige vitenskapsmannen Crake, lot bioteknologien løpe løpsk. I jakten på profitt blir forsøkene på å forbedre naturen stadig mer oppfinnsomme.

"Oryx og Crake" er den første boken i Margaret Atwoods fremtidsvisjon. De to andre bøkene i denne trilogien er "Flommens år" og "MaddAddam".

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788203370618
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Inger Gjelsvik
Salgsdato 04.05.2015
Orig. tittel Oryx and Crake
Emne Framtid Dystopier Skjønnlitteratur Romaner
Margaret Atwood

Margaret Atwood

Margaret Atwood er født i Canada i 1939. Hun er utdannet ved University of Toronto og Harvard. Atwoods bøker er oversatt til 33 språk og har gitt henne en rekke priser, blant annet Bookerprisen i 2000 for Den blinde morderen, og i 2019 for Gileads døtre. I kjølvannet av tv-serien basert på Tjenerinnens beretning fra 1985 har Atwood nådd ut til stadig nye lesere. Les mer

Andre i samme serie

 1. Flommens år
  Flommens år
  Pocket
  179 kr
  Kommer
 2. Flommens år
  Flommens år
  Ebok
  159 kr
 3. MaddAddam
  MaddAddam
  Ebok
  169 kr
 4. Oryx og Crake
  Oryx og Crake
  Pocket
  199 kr
  Kommer

Artikler

Gileads døtre – Atwoods litterære triumf!

Lovet være. Margaret Atwood med frydefull genistrek. Årets mest hypede roman er strålende i partiene der den skildrer makten innenfra, skriver Aftenposten. Gileads døtre er en sterk blanding av mesterlig historiefortelling og briljant samfunnsinnsikt. Les første kapittel her.
Les mer

Les Tjenerinnens beretning: boka bak TV-serien

«Bedre betyr aldri bedre for alle, sier han. Det betyr alltid verre for noen.» Les Tjenerinnens Beretning, boka bak HBO Nordic-serien the Handmaid’s Tale.
Les mer