Flommens år

Annen tilknytning:

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203217067
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Adam En, lederen av sekten Guds Gartnere, har lenge varslet en naturkatastrofe som kommer til å endre alt liv på jorden. Nå har den store katastrofen inntruffet, og nesten alt menneskelig liv er utryddet. Ren, en ung nattklubbdanser, og Toby, som tidligere har vært medlem av Guds Gartnere, er blant de få som overlever i en verden der ingenting - ikke engang dyrelivet - er til å stole på. Ren og Toby legger ut på hver sin ensomme vandring på leting etter andre som kan ha overlevd.

"Flommens år" er en merkelige og spennende roman som inneholder ømhet, vold og svart humor. Den kan leses som en parallellroman til Atwoods kritikerroste "Oryx og Crake" fra 2003. Med Atwoods evne til å skape troverdighet i det usannsynlige formes en genial beretning som ytterst sett handler om menneskets forhold til jorden og dens ressurser.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2011
ISBN 9788203217067
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Inger Gjelsvik
Salgsdato 21.06.2011
Orig. tittel The year of the flood
Emne Romaner Framtid Dystopier Skjønnlitteratur Flommer
Margaret Atwood

Margaret Atwood

Margaret Atwood er født i Canada i 1939. Hun er utdannet ved University of Toronto og Harvard. Atwoods bøker er oversatt til 33 språk og har gitt henne en rekke priser, blant annet Bookerprisen i 2000 for Den blinde morderen, og i 2019 for Gileads døtre. I kjølvannet av tv-serien basert på Tjenerinnens beretning fra 1985 har Atwood nådd ut til stadig nye lesere. Les mer

Andre i samme serie

 1. Flommens år
  Flommens år
  Pocket
  179 kr
  Kommer
 2. MaddAddam
  MaddAddam
  Ebok
  169 kr
 3. MaddAddam
  MaddAddam
  Innbundet
  399 kr
  Kommer
 4. Oryx og Crake
  Oryx og Crake
  Pocket
  199 kr
  Kommer
 5. Oryx og Crake
  Oryx og Crake
  Ebok
  169 kr

Artikler

Gileads døtre – Atwoods litterære triumf!

Lovet være. Margaret Atwood med frydefull genistrek. Årets mest hypede roman er strålende i partiene der den skildrer makten innenfra, skriver Aftenposten. Gileads døtre er en sterk blanding av mesterlig historiefortelling og briljant samfunnsinnsikt. Les første kapittel her.
Les mer

Les Tjenerinnens beretning: boka bak TV-serien

«Bedre betyr aldri bedre for alle, sier han. Det betyr alltid verre for noen.» Les Tjenerinnens Beretning, boka bak HBO Nordic-serien the Handmaid’s Tale.
Les mer