#Selfie

Velg format

49 kr
På lager
ISBN
9788203356094
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"Jeg visste det var for godt til å være sant. Å få muligheten til å spille på Ministry of Sound hadde vært noe av det største jeg hadde opplevd i min DJ-karriere. Men denne vinklingen gikk helt imot hva jeg trodde på og hvordan jeg hadde lyst å fremstille meg selv."

I dette personlige essayet forteller Charlotte Thorstvedt blant annet om sine erfaringer som DJ, et av de mest mannsdominerte yrkene innen musikkindustrien. Teksten er også et selvportrett - Thorstvedt reflekterer over sin rolle som modell og moteredaktør og bruker egne erfaringer fra yrkesliv og studier til å forstå vår tids fokus på selveksponering, seksualitet og status.

I år er det 100 år siden kvinner fikk stemmerett i Norge. I forbindelse med jubileet utgis "Aschehoug Stemmer", en serie med 12 utgivelser - én for hver måned - skrevet av 12 kvinner som vil bidra til den offentlige debatten. "Stemmer" er en arena for dagens samfunnsspørsmål. Tekstene kan leses frittstående, men samlet vil de gi et bilde av hva som rører seg i Norge i 2013. Prosjektet handler ikke om hva det vil si å være kvinne, men hva kvinner vil si.
"Thorstvedts fortelling er så ærlig, oppdatert og fylt av nyanser og ulike 2013-utfordringer, at den bør leses på alle ungdomsskoler."
Cornelia Kristiansen, Dagbladet

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203356094
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 20.09.2013
Emne Essay Faglitteratur Feminisme Kvinner

Charlotte Thorstvedt

Charlotte Thorstvedt (f. 1986) har bakgrunn som modell, DJ, programleder og designer. I tillegg har hun en master i sosialantrologi fra London School of Economics. Thorstvedt er også nåværende moteredaktør for kvinnemagasinet Det Nye. Les mer

Andre i samme serie