Begynnelsen

Velg format

199 kr
Kommer for salg
15.05.2023
ISBN
9788203395734
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Eleanor Beaufort er av adelig familie, men er foreldreløs og uten formue. Hun blir giftet bort til den rike arvingen Robert Morland fra York. Morland-familien har mye penger, men mangler den riktige familiebakgrunnen. Eleanor blir sjokkert over sitt nye hjem, som er langt fra det fornemme godset hun er vant til. Morland ligner mer på et sauefjøs Men, hun er ingen tafatt jentunge. Hun setter seg i respekt og føder arvinger til slekten. Med det sikrer hun også sin stilling, og familiens framtid.
Mannen Robert er dypt forelsket i henne, men hun gjengjelder ikke hans følelser. Hun er hemmelig forelsket i Richard av York, som hun hadde et romantisk møte med noen år tilbake. Hun drømmer stadig om å treffe ham igjen, mens hun også byr sin families og sin egen lojalitet til hans sak.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203395734
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Torleif Sjøgren-Erichsen
Orig. tittel The founding
Emne Skjønnlitteratur Romaner 1400-tallet Overklassen Historisk litteratur Slekter England

Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrods-Eagles har skrevet bøker i 50 år, og planlegger tittel nr 100. Hun skriver både romaner og krim, og flere serien. Morland-serien er den mest kjente og for første gang utgis denne serien på norsk. Serien omhandler Morland-familien fra 1434 og følger deres liv som overklassefamilie gjennom generasjoner og kontinenter, som del av adelen i England og med tette bånd til den britiske kongefamilien. Les mer

Andre i samme serie