Bla i boken

Den unge prinsen

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203393235
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
John Morland er i gifteferdig alder. Som arving til den rike Morland-familien er det hans oppgave å bli strategisk godt gift, Familien er katolikker og lojale til tronen, men den katolske kirkes stilling er usikker, og førte noen år tilbake til at Morlandgodset ble angrepet og kapellet forsøkt brent ned. Nanette Morland går og bærer på en stor hemmelighet fra det angrepet. Johan Morland blir sendt nordover til grensetraktene mot Skottland, i et forsøk på å vinne Mary Percys hjerte. Hennes far har nemlig godtatt et ekteskap med Morland-familien, men betingelsen er at Mary selv vil ha Johan.
Samtidig er det mye uro i kongelige kretser. Elisabeth den første blir dronning av England, men den skotske dronning Maria er en utfordrer til tronen. Skotter og Engelskmenn sikrer sine stillinger, mens uroen vokser.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203393235
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Veronica Garten
Salgsdato 22.12.2022
Orig. tittel The princeling
Emne Skjønnlitteratur Romaner Overklassen Historisk litteratur Slekter England 1500-tallet
Lest av Jan Martin Johnsen

Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrods-Eagles har skrevet bøker i 50 år, og planlegger tittel nr 100. Hun skriver både romaner og krim, og flere serien. Morland-serien er den mest kjente og for første gang utgis denne serien på norsk. Serien omhandler Morland-familien fra 1434 og følger deres liv som overklassefamilie gjennom generasjoner og kontinenter, som del av adelen i England og med tette bånd til den britiske kongefamilien. Les mer

Andre i samme serie