Bla i boken

Den lange natten

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203393266
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Mange år med fred har skapt gode tider i England. På Morlandgodset er Edmund familieoverhode og Mary Esther husfrue. Men i 1642 blir freden brått og voldsomt brutt da uenigheter mellom Kong Karl og parlamentet ender i borgerkrig.
Edmund Morland forsøker å navigere mellom partene, men selv hans egen familie står på hver sin side. Eldste sønnen Richard er puritaner og støtter parlamentet, mens hans bror Kit er villig til å ofre livet for den kongelige armeen.
Krigen krever store offer, men skaper også muligheter for nye allianser. Begge døtrene på Morland blir forelsket, og gjør valg som viser seg å få store konsekvenser. Mary Esther og Edmund kjemper for å holde familien samlet. Vil krigen splitte dem for godt?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203393266
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Eli-Ann Tandberg
Salgsdato 23.12.2022
Orig. tittel The oak apple
Emne Skjønnlitteratur Romaner Overklassen 1600-tallet Historisk litteratur Slekter England
Lest av Jan Martin Johnsen

Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrods-Eagles har skrevet bøker i 50 år, og planlegger tittel nr 100. Hun skriver både romaner og krim, og flere serien. Morland-serien er den mest kjente og for første gang utgis denne serien på norsk. Serien omhandler Morland-familien fra 1434 og følger deres liv som overklassefamilie gjennom generasjoner og kontinenter, som del av adelen i England og med tette bånd til den britiske kongefamilien. Les mer

Andre i samme serie