Bla i boken

Den sorte perlen

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
På lager
ISBN
9788203393273
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Annunciata Morland er slående vakker og har en karismatisk personlighet. Selv om ingen andre enn moren hennes kjenner svaret på gåten, svekker det ikke Annunciatas selvsikkerhet og tro på egne muligheter på ektekapsmarkedet. Flere kjemper om hennes gunst, men hun er meget ambisiøs og aksepterer ikke hvem som helst.
På Morland Place er Ralph familiens overhode, sammen med husfruen Mary Moubray. Det puritanske parlamentet har straffet den kongevennlige Morland-familien hardt. Men i 1659 ryktes det at kongen skal komme tilbake fra eksil, og et nytt håp blir tent.
Annunciata blir sendt til London og får innpass ved hoffet. Spekulasjonene går høyt om hennes opphav, ikke minst da hun utvikler et nært vennskap med kongen.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2022
ISBN 9788203393273
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Hanne Elisabeth Munkelien
Salgsdato 28.12.2022
Orig. tittel The black pearl
Emne Skjønnlitteratur Romaner Overklassen Historisk litteratur Slekter England 1500-tallet
Lest av Christian Hestø

Cynthia Harrod-Eagles

Cynthia Harrods-Eagles har skrevet bøker i 50 år, og planlegger tittel nr 100. Hun skriver både romaner og krim, og flere serien. Morland-serien er den mest kjente og for første gang utgis denne serien på norsk. Serien omhandler Morland-familien fra 1434 og følger deres liv som overklassefamilie gjennom generasjoner og kontinenter, som del av adelen i England og med tette bånd til den britiske kongefamilien. Les mer

Andre i samme serie