Rot og Bjørne leker gjemsel

På lager
ISBN
9788203265129
Innbundet
kr 229,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203265129
  • Illustratør: Hege Østmo-Sæter Olsnes
  • Salgsdato: 09.09.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 41
Rot og Bjørne er bestevenner. I dag skal de leke gjemsel. Men hva skjer når Rot gjerne vil bli funnet med en gang og Bjørne bruker fryktelig lang tid på å lete? Og er ikke mørkgjemsel egentlig ganske skummelt?
I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid så lett å være enige.
Bøkene om Rot og Bjørne har en tydelig konflikt og lett gjenkjennelige karakterer. Derfor passer de ekstra godt for de aller yngste leserne. Bøkene behandler allmennmenneskelige temaer, og kan derfor også leses av eldre barn og av voksne. "Rot og Bjørne leker gjemsel" er andre bok i serien. Første bok heter "Rot og Bjørne tegner".

 

«Hege Østmo-Sæter Olsnes syner at det er mogleg å overraske dei minste lesarane, skape humor og stimulere både fantasien og ettertanken … Janne Karin Støylen, Dag og Tid

Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Hege Østmo-Sæter Olsnes

Hege Østmo-Sæter Olsnes

Hege Østmo-Sæter Olsnes (f. 1989) er fra Sotra utenfor Bergen. Hun er utdannet dramapedagog og arbeider både utøvende og med undervisning innen teaterfeltet, ved siden av sitt virke som illustratør. Hun debuterte med Rot og Bjørne tegner våren 2019. Rot og Bjørne plukker bær er hennes tredje bok.
Mer om forfatteren