Rot og Bjørne tegner

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203268991
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Rot og Bjørne er bestevenner. En dag vil Rot tegne veldig mange tegninger. Bjørne vil også tegne, men Rot har brukt opp alle arkene. Hva skjer når Bjørne tegner på et av Rot sine ark?
I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid så lett å være enige. Bøkene om Rot og Bjørne har en tydelig konflikt og lett gjenkjennelige karakterer. Derfor passer de ekstra godt for de aller yngste leserne. Bøkene behandler allmennmenneskelige temaer, og kan derfor også leses av eldre barn og av voksne. "Rot og Bjørne tegner" er første bok i serien. Den neste boka heter "Rot og Bjørne leker gjemsel" og kommer høsten 2019.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 3-6
Sider 35
Utgitt 2020
ISBN 9788203268991
Format Ebok
Språk Bokmål
Illustratør Hege Østmo-Sæter Olsnes
Salgsdato 24.03.2020
Emne Billedbøker Tegning Skjønnlitteratur Vennskap
Hege Østmo-Sæter Olsnes

Hege Østmo-Sæter Olsnes

Hege Østmo-Sæter Olsnes (f. 1989) forfatter og illustratør. Hun er fra Sotra utenfor Bergen og er utdannet dramapedagog. I 2019 debuterte hun med bildeboken Rot og Bjørne tegner, den første av foreløpig fire bøker om de to gode vennene. Rot og Bjørne leker med følelser er femte bok i serien. Les mer

Andre i samme serie

Artikler

Rot og Bjørne - verdens herligste venner!

I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid lett å være enige!
Les mer