Pizza

Velg format

Forventet i salg
449 kr
ISBN
9788203297410
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Med norske ingredienser som reinsdyr, Tingvollost og klippfisk har entusiasten Eirik Sevaldsen og Lofthus Samvirkelag L/L gjort verdens beste pizza norsk. Her får du alle hans beste oppskrifter, også de mest populære fra Lofthus Samvirkelag. Her er noe for alle pizza-elskere, enten du har 20 minutter, hele formiddagen, vil lage glutenfri pizza eller hengi deg til pizza bakt med egenlaget surdeigsbunn. Og er tiden knapp eller butikken stengt, får du oppskriften på tidenes beste reste-pizza basert på hva du måtte ha i kjøleskapet. Fire forskjellige deiger, røde eller hvite bunner, ingredienser som utfyller hverandre, er det du trenger for å utrette mirakler i kjøkkenet ditt. Til sammen over 60 forskjellige oppskrifter. Festen kan begynne!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 159
Utgitt 2018
ISBN 9788203297410
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 09.08.2018
Emne Faglitteratur Kokebøker Pizza

Eirik Sevaldsen

Eirik Sevaldsen er oppvokst i Kristiansund og er mest kjent som gründeren bak pizzarestaurantene Lofthus Samvirkelag L/L, kåret til Norges beste pizzarestaurant. Les mer

Håvard Gjelseth

Artikler

Fredagspizza

Lag Fredagspizzaen etter oppskrift fra Sevaldsens Pizzabok. Kanskje norges beste pizza!
Les mer

Sevaldsens raske pizza

Glad i pizza, men ikke alltid tid til å lage den? sjekk ut Sevaldsens raske pizza.
Les mer