Min mørke Vanessa

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203365409
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Årets beste roman hittil. Denne metoo-boka sitter som et skudd. Det merkes godt at det ligger mye arbeid og kunnskap bak skrivingen, for romanen er praktfull og plettfri.» Katrine Judit Urke, Dagbladet (Terningkast 6)

En knyttneve av en #metoo-roman. En snakkis verden rundt allerede før utgivelse.
2000: Vanessa Wye er 15, hun er smart, ambisiøs, sårbar og lengter etter å bli voksen. På skolen møter hun den 42 år gamle karismatiske engelsklæreren Jacob Strane. Vanessa føler seg sett.

2017: Vanessa kontaktes av en annen av Stranes tidligere studenter, som har anmeldt ham for seksuelle overgrep og vil ha hennes støtte. Vanessa står overfor et umulig dilemma: Skal hun tie stille og holde fast ved troen på at det hun og Strane hadde sammen, var noe vakkert? Eller er det slik at hun var et offer, blant mange andre ofre, for mannen hun elsket og aldri har klart å glemme?

Minner og traumer møtes mens Vanessa tenker tilbake på den voldsomme spenningen hun opplevde da kroppen hennes ble sett og tatt i bruk for første gang. Var det ikke ekte kjærlighet allikevel?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 464
Utgitt 2020
ISBN 9788203365409
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Kirsti Vogt
Salgsdato 09.10.2020
Orig. tittel My dark Vanessa
Emne Skjønnlitteratur Seksuelle overgrep USA Romaner Ungdom
Kate Elizabeth Russell

Kate Elizabeth Russell

Kate Elizabeth Russell debuterer med Min mørke Vanessa. Boken er en sensasjon allerede før utgivelse og er solgt til ca 25 land. Russell har en PhD i kreativ skriving fra the University of Kansas. Hun bor i dag i Madison i Wisconsin. Les mer

Artikler

Bli med og les månedens unike bok

Å lese en god bok er som å åpne et vindu ut mot verden. Joda, vi har hørt det før, men det er jo faktisk en fantastisk ting.
Les mer

Utdrag: Min mørke Vanessa av Kate Elizabeth Russell

En knyttneve av en #metoo-roman. En snakkis verden rundt allerede før utgivelse.
Les mer