De fineste bøkene å gi i julegave

Jula står for tur, og atter igjen tar vi fatt på penn og papir for å starte på lista over julegavene. Nieser, nevøer, grandtanter, fine naboer og søsken skal alle få hver sin gave. Men hva blir det i år?

Vi syns selvsagt at bøker er den aller fineste gaven du kan gi. Ikke bare gir de underholdning og glede, de gir også en opplevelse, et avbrekk fra dagliglivet og ikke minst: de er utrolig enkle å pakke inn.

Her får du alle våre favoritter, slik at du finner gaver til alle de du vil gi til i år.

Bøker til barn og unge

Romjula er som skapt for å ligge våken med lysene så vidt på, mens snøen laver ned utenfor vinduene og foreldre for lengst har sovna. Vi har funnet fram bøker til ulike aldersgrupper, perfekte for å skape juleminnene som sitter igjen hele livet.

Bøkene til ferske lesere på 6+

Leseopplevelser for voksne

Har du også noen på julegavelista di som du bare ikke finner gave til? Vi har alle noen sånne, og løsningen er enkel: kjøp ei bok! Det blir sjeldent feil å gi en ordnelig god historie. Topp gaven med gavekort på noen timers barnepass, og du har en gave som blir huske lenge.

De beste krimbøkene
Romanene du ikke klarer å legge fra deg
Bøkene du må ha i romjula

Bøkene fra virkeligheten

Det er alltid den éne personen som insisterer på å ikke lese romaner eller "sånt som folk har funnet på". Da kan vi alle takke de høyere makter for sakprosaen. Her finnes det både hobbybøker og kokebøker, og ikke minst historiene om det som har skjedd på ekte.