Alt asiatisk
enkelt, raskt og godt
Asiatisk mat er populært og godt. Nå kan du servere favoritt-rettene selv også. Elisabeth Le gir deg oppskriftene du trenger for å lage maten hjemme. Elisabeth Le driver den populære matbloggen Alt asiatisk, hvor hun deler oppskrifter og hemmeligheter fra det sørøst-asiatiske kjøkkenet. Boken inneholder oppskriftene på kjente og klassiske retter som biff chop suey, tom kha gai og vårruller. Her får du trinn for trinn-oppskrifter på vårruller, bao buns, dumplings og bánh mì. I tillegg får du en fyldig innføring i grunn-ingrediensene i asiatisk matlaging, slik at du kan handle inn de viktigste råvarene og bli kjent med tørrvarer, grønnsaker og krydder. Ingrediensene er tilpasset utvalget i norske butikker. Gjennom grundig veiledning, og med mange tips og triks, gir Elisabeth Le deg inspirasjon og smaksopplevelser fra Asia - hjemme i ditt eget kjøkken.
Vis info om boka Skjul info om boka
Nivå | Voksen |
---|---|
Sider | 190 |
Utgitt | 2021 |
ISBN | 9788203366000 |
Format | Innbundet |
Språk | Bokmål |
Salgsdato | 25.02.2021 |
Orig. tittel | Alt asiatisk |
Emne | Faglitteratur Kokebøker Asia |