X måter å dø på

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 139 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788203375637
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Femte bok i suksesserien om Fabian Risk begynner i sekundene etter slutten på «Motiv X». Stefan Ahnhem bygger videre på sitt mektige kriminaleops og den stadig ekspanderende verdenen han har skapt omkring Risk og kollegene hans rundt Øresund. Tidlig på sommerkvelden legger en gummibåt ut fra Råå havn. Om bord sitter en mann med et sverd fastspent på ryggen. Oppdraget hans er diktert av terningen: Et menneske skal dø. Hvem?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2019
ISBN 9788203375637
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Henning Kolstad
Salgsdato 25.10.2019
Orig. tittel X sätt att dö
Emne Politi og detektiver Krim Skjønnlitteratur Romaner Sverige
Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (f. 1966) har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier, som Wallander og Irene Huss. Hans bøker om Fabian Risk har gjort ham til en av Nordens største krimforfattere, seien har solgt over 2 millioner bøker og utgis i 25 land. Han har skrevet seks bøker i serien; Offer uten ansikt, Den niende graven, Atten grader minus, Motiv X, X måter å dø på og Siste spiker. Les mer

Artikler

Stefan Ahnhem. X måter å dø på

En mann sitter ombord i en båt med et sverd fastspent på ryggen. Hans oppdrag har terningen diktert: Et menneske skal dø. Men hvem?
Les mer