Motiv X

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 119 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788203374326
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Fabian Risk våker over datteren Matilda som ligger i koma på sykehuset i Helsingborg, mens et brutalt drap på en ung syrisk flyktning kaster byens kriminalpoliti ut i en komplisert sak med rasistiske fortegn.
Men ingenting er fullt så enkelt som det virker i første omgang, og når flere nye drap skjer, havner etterforskergruppen i en stadig mer hektisk jakt på flere gjerningsmenn. Til slutt må Fabian gå i tjeneste igjen, selv om han helst ville viet seg til familien.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2018
ISBN 9788203374326
Format Ebok
Språk Bokmål
Oversetter Henning Kolstad
Salgsdato 15.10.2018
Orig. tittel Motiv X
Emne Politi og detektiver Krim Skjønnlitteratur Romaner Sverige
Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem

Stefan Ahnhem (f. 1966) har vært manusforfatter innen film og TV i mer enn 20 år. Han har blant annet skrevet manus til noen av Sveriges mest populære krimserier, som Wallander og Irene Huss. Hans bøker om Fabian Risk har gjort ham til en av Nordens største krimforfattere, seien har solgt over 2 millioner bøker og utgis i 25 land. Han har skrevet seks bøker i serien; Offer uten ansikt, Den niende graven, Atten grader minus, Motiv X, X måter å dø på og Siste spiker. Les mer

Artikler

Stefan Ahnhem. X måter å dø på

En mann sitter ombord i en båt med et sverd fastspent på ryggen. Hans oppdrag har terningen diktert: Et menneske skal dø. Men hvem?
Les mer