Stjerner over Tivoli

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203452802
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Prinsessene Liv, Klara og Hjertia har bare hverandre.

Nå må de finne veien hjem til det magiske landet Lamèredi uten å bli oppdaget. For noen er etter dem. Noen som vet at det er noe spesielt med søstrene. Heldigvis er Liv ekspert på å gjemme seg, Klara kan skyte med pil og bue, og Hjertia ... vel, hun er Hjertia.

De legger ut på en farlig ferd gjennom menneskeriket Grim, som er fylt av ting jentene aldri har sett før. Moderne teknologi, en skummel keiser og det mest spennende av alt: mennesker.

I en nedlagt fornøyelsespark langt inne i skogen finner de tilflukt. Men er det egentlig så trygt som det ser ut til? Hvordan skal Liv, Klara og Hjertia kunne passe på seg selv, når de nye vennene deres også trenger deres hjelp? Og vil de noen gang komme hjem igjen?

Søstrene Lumière-serien er en spennende, magisk fortelling om heltemot, utrolige krefter, om å tørre å gjøre det rette og ikke gjemme seg for alltid.

«Kan treffe barna rett i hjertet. Akkurat nå føles det ekstra relevant å lese fantasy der verdensfreden står på spill. Det er noe forfriskende med en såpass aktuell fantasyroman.» Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Med en originalitet og egenart som selv garvede forfattere kan slite med å oppnå i romanene sine, står Wandrups debut som en av de sterkeste barneromanene fra 2022.» Nora Steenberg, Bok365.no (Terningkast 6)

«Leseren suges inn i den magiske verdenen.» Karen Frøsland Nystøyl, Periskop

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 369
Utgitt 2023
ISBN 9788203452802
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 05.12.2023
Emne Skjønnlitteratur Flukt Romaner Kongelige Søsken Fantasy
Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup er født i 1987 og bor i Oslo. Til daglig jobber hun som film- og tv-fotograf. Søstrene Lumière: Stjerner over Tivoli er hennes debut som forfatter. Les mer

Andre i samme serie

 1. Stjerner over Tivoli
  Stjerner over Tivoli
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 2. Stjerner over Tivoli
  Stjerner over Tivoli
  Innbundet
  299 kr
 3. Stjerner over Tivoli
  Stjerner over Tivoli
  Ebok
  189 kr

Artikler

Bli kjent med debutant Catharina Natalie Wandrup

Vi har snakket med en av høstens debutanter, Catharina Natalie Wandrup, som har skrevet boka "Søstrene Lumière – Stjerner over Tivoli."
Les mer