Bla i boken

Stjerner over Tivoli

Velg format

Tilbudspris 227 kr Før 259 kr
På lager
ISBN
9788203379567
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Søstrene Liv, Klara og Hjertia har bare hverandre. Foreldrene deres, dronningen og kongen av Lamèredi, er døde.
Nå må de komme seg i sikkerhet uten å bli oppdaget. For noen er etter dem. Noen som vet at det er noe spesielt med søstrene. Heldigvis er Liv ekspert på å gjemme seg, Klara kan skyte med pil og bue, og Hjertia... Vel, hun er Hjertia.

De legger ut på en farlig ferd gjennom menneskeverdenen Grim. I et nedlagt tivoli langt inne i skogen finner de tilflukt. Men er det egentlig så trygt som det ser ut til? Hvordan skal Liv, Klara og Hjertia kunne passe på seg selv, når de nye vennene deres også trenger deres hjelp? Og vil de noen gang komme hjem igjen?

Søstrene Lumiere er en spennende, magisk fortelling om heltemot, utrolige krefter, og om å tørre å gjøre det rette og ikke gjemme seg for alltid.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2022
ISBN 9788203379567
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 22.11.2022
Emne Kongelige Lydbøker Romaner Søsken Fantasy Skjønnlitteratur Krig Flukt
Lest av Ine Marie Wilmann
Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup er født i 1987 og bor i Oslo. Til daglig jobber hun som film- og tv-fotograf. Søstrene Lumière: Stjerner over Tivoli er hennes debut som forfatter. Les mer

Artikler

Bli kjent med debutant Catharina Natalie Wandrup

Vi har snakket med en av høstens debutanter, Catharina Natalie Wandrup, som har skrevet boka "Søstrene Lumière – Stjerner over Tivoli."
Les mer