Stjerner over Tivoli

Velg format

189 kr
På lager
ISBN
9788203379574
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle

Nå må de finne veien hjem til det magiske landet Lamèredi uten å bli oppdaget. For noen er etter dem. Noen som vet at det er noe spesielt med søstrene. Heldigvis er Liv ekspert på å gjemme seg, Klara kan skyte med pil og bue, og Hjertia ... vel, hun er Hjertia.

De legger ut på en farlig ferd gjennom menneskeriket Grim, som er fylt av ting jentene aldri har sett før. Moderne teknologi, en skummel keiser og det mest spennende av alt: mennesker.

I en nedlagt fornøyelsespark langt inne i skogen finner de tilflukt. Men er det egentlig så trygt som det ser ut til? Hvordan skal Liv, Klara og Hjertia kunne passe på seg selv, når de nye vennene deres også trenger deres hjelp? Og vil de noen gang komme hjem igjen?

Søstrene Lumière-serien er en spennende, magisk fortelling om heltemot, utrolige krefter, om a? tørre a? gjøre det rette og ikke gjemme seg for alltid.

«Kan treffe barna rett i hjertet. Akkurat nå føles det ekstra relevant å lese fantasy der verdensfreden står på spill. Det er noe forfriskende med en såpass aktuell fantasyroman.» Guri Fjeldberg, Aftenposten

«Med en originalitet og egenart som selv garvede forfattere kan slite med å oppnå i romanene sine, står Wandrups debut som en av de sterkeste barneromanene fra 2022.» Nora Steenberg, Bok365.no (Terningkast 6)

«Leseren suges inn i den magiske verdenen.» Karen Frøsland Nystøyl, Periskop]]>

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2022
ISBN 9788203379574
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 23.11.2022
Orig. tittel Stjerner over Tivoli
Emne Flukt Romaner Fantasy Kongelige Skjønnlitteratur Søsken
Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup

Catharina Natalie Wandrup er født i 1987 og bor i Oslo. Til daglig jobber hun som film- og tv-fotograf. For sin debut "Søstrene Lumière: Stjerner over Tivoli" (2022) mottok hun Ravneringene-prisen. Les mer

Andre i samme serie

 1. Månen bak slottet
  Månen bak slottet
  Innbundet
  299 kr
  Kommer 25.10.2024
 2. Stjerner over Tivoli
  Stjerner over Tivoli
  Lydbok (nedlastbar)
  189 kr
 3. Stjerner over Tivoli
  Stjerner over Tivoli
  Pocket
  199 kr

Artikler

Bli kjent med debutant Catharina Natalie Wandrup

Vi har snakket med en av høstens debutanter, Catharina Natalie Wandrup, som har skrevet boka "Søstrene Lumière – Stjerner over Tivoli."
Les mer