Skriv genialt!

den fullstendig rå skriveboka for kommende stjerneforfattere

Velg format

Tilbudspris 179 kr Før 249 kr
På lager
ISBN
9788203259944
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
"Skriv genialt" vant Fagbokprisen under Kulturdepartementets utdeling av priser for barne- og ungdomslitteratur for 2016.

Lurer du på hvordan du kan fortelle de beste historiene? Vil du lære å lyve deg ut av trøbbel på en mest mulig troverdig måte? Eller har du rett og slett lyst til å skrive virkelig genialt?

«Skriv Genialt!» gir unge forfatterspirer tips til hvordan man sanker idéer, gjør research, jobber med plott, skaper karakterer og bygger opp en spennende tekst på en enkel, lettfattelig og morsom måte.

Denne supergeniale skriveboka inkluderer løsningen på skrivesperre, viser hvor man bruker supre ideer og ikke minst hva som må til for å utgi en bok. Dessuten er den spekket med tips fra stjerneforfattere som Tom Egeland, A. Audhild Solberg og flere. Boka er gjennomillustrert av Ingrid dos Santos.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 191
Utgitt 2016
ISBN 9788203259944
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 18.04.2016
Emne Forfatterskap Faglitteratur Skriftlig kommunikasjon

Eldrid Johansen

Steffen R. M. Sørum

Steffen R. M. Sørum er forfatter, aktiv samfunnsdebattant, og leder av forfatterutdanningen ved Norsk barnebokinstitutt. Han har skrevet en rekke bøker for voksne og barn, blant annet serien "Korsfarerne" som er utkommet i Den blå lesehesten og trilogien "Dødsengler". "Skriv genialt!" (2016) som han skrev sammen med Eldrid Johansen ble nominert til Brageprisen, og ble tildelt Kulturdepartementets pris for beste fagbok.

Les mer

Ingrid dos Santos

Ingrid dos Santos er illustratør, grafisk designer, videoskaper og tekstforfatter. Hun bor og arbeider i Oslo.

Les mer