Patrioter

Velg format

Forventet i salg 01.09.2023
Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
ISBN
9788203395161
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Skal man sette et menneskes karakter på prøve, tilby henne makt.

I en havarert bil finner politiet spor av en terrorgift. Det er like før stortingsvalget, og snart står norske myndigheter i et brutalt dilemma. Skal de etterkomme terroristenes krav, eller risikere et angrep som vil koste utallige uskyldige liv?

Etter to tapte stortingsvalg har Christina Nielsen vokst fram som Arbeiderpartiets nye håp. Hun er folkelig og populær, og hun vinner stadig flere velgere med sin kamp for nasjonalstaten, norske verdier og krav om en strengere kriminalpolitikk.

Politiadvokat Jens Meidell blir tilbudt jobben som Nielsens politiske rådgiver. Han har mye å kjempe for. Men kampen om tronen er stygg, og Jens må avgjøre om det er verdt å betale prisen for å vinne.

Det gjelder å avverge et terrorangrep. Det gjelder å stanse et angrep på demokratiet. Patrioter er en politisk thriller om hva man er villig til å ofre for å komme til makten.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2023
ISBN 9788203395161
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Oslo Skjønnlitteratur Romaner Thrillere
Ingar Johnsrud

Ingar Johnsrud

Ingar Johnsrud (f. 1974) vokste opp i Holmestrand og har studert journalistikk og filmvitenskap. Han startet sin yrkeskarriere i Jarlsberg Avis og NRK før han kom til samfunnsavdelingen i VG i 2001. Som avisens stringer i Stockholm dekket han Knutby-saken. Ingar Johnsrud var featurejournalist i VG Helg frem til 2015. I dag er han forfatter på heltid. Wienerbrorskapet (2015) var hans debut som forfatter. Både denne boken og de to neste i trilogien, Kalypso (2016) og Korset (2018), har begge fått strålende mottakelse. Trilogien er solgt til 20 land, deriblant Frankrike, Russland, Italia, Nederland og Tyskland. Høsten 2018 lanserte Ingar Johnsrud sin første barnebok, Fargerne. I 2020 kom den frittstående krimromanen Gudmoren. Høsten 2022 er han aktuell med en thriller fra det politiske miljøet i Norge, Patrioter.

"Johnsruds figurer er troverdige og sammensatte, dialogene er rappe, tempoet er høyt, og plottet er effektivt og skremmende. Et brak av en konspirasjonspolitisk thrillerdebut."

Fra anmeldelse av den danske utgaven av Wienerbrorskapet i BERLINGSKE TIDENE. Les mer

Artikler

Utdrag: Gudmoren av Ingar Johnsrud

Alt hun ønsket seg, var et helt vanlig liv. Alt hun fikk, var hevn.
Les mer