Memoria

Velg format

Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
Kommer for salg
19.10.2022
ISBN
9788203378577
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hva skjer med de levende i dødsriket Memoria?

Bestemoren til Liv er nesten hundre år og verdens beste til å spille piano, røyke og banne.
Men når bestemor dør og alle glemmer at hun noen gang har levd, må Liv dra til spøkelseslandet Memoria for hente frem minnene. Men i dødsriket Memoria venter det mange farer. Kan Liv komme levende tilbake?

"Memoria" er en stemningsfull og poetisk historie om å miste, om alt vi betyr for hverandre og om å leve videre.
Boka er nydelig illustrert av Skinkeape.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2022
ISBN 9788203378577
Format Innbundet
Språk Bokmål
Emne Familie Romaner Fantastisk litteratur Spøkelser Skjønnlitteratur
Maria Kjos Fonn

Maria Kjos Fonn

Maria Kjos Fonn (f. 1990) ble nominert til Tarjei Vesaas' debutantpris og mottok Aschehougs debutantstipend for novellesamlingen Dette har jeg aldri fortalt til noen i 2014.

Romanen Kinderwhore kom ut høsten 2018. Den fikk strålende kritikker, er oversatt til flere språk og ble blant annet nominert til Brageprisen og P2-lytternes romanpris. I 2020 kom Heroin chic, flere anmeldere utropte romanen til en av årets viktigste romaner. Den er også nominert til P2-lytternes romanpris og Natt & Dags Osloprisen. Maria Kjos Fonn har mottatt Tanums kvinnestipend og Mads Wiel Nygaards legat for sitt forfatterskap.

Om Kinderwhore (2018): «Mange har skrevet godt om at det er forjævlig å være ung. Men få har gjort det bedre enn Maria Kjos Fonn.» Trine Saugestad Hatlen, VG, Terningkast 5

Om Heroin chic (2020): «Heroin chic er bokhøstens sterkeste leseropplevelse. Maria Kjos Fonn skriver nådeløst om anoreksi, amfetamin og heroin.» Ellen Sofie Lauritzen, Dagens Næringsliv Les mer

Artikler

Utdrag fra Heroin chic av Maria Kjos Fonn

Heroin chic er en roman om et sosialt fall uten noen klar årsak. Om en lidelse som ikke er skitnet til av ytre omstendigheter.
Les mer