Marvin Mellom og Fred på jorden

Velg format

299 kr
Kommer for salg
31.08.2021
ISBN
9788203369117
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Marvin Mellom er en helt vanlig gutt.
Han sliter med noen ekle bøller på skolen, og drømmer om å bli YouTube-stjerne. Men en dag finner han et merkelig metall-egg i hagen, og blir kjent med romvesenet Fred. Fra da av er det ingen ting som lenger er særlig normalt!

En spinnvill historie om romvesener, berømmelse, bøller, actionhelter, vennskap og sekkepipemusikk.

Gjennomillustrert av forfatteren selv.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Sider 219
Utgitt 2021
ISBN 9788203369117
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 31.08.2021
Emne Vennskap Skjønnlitteratur Romaner Skolen Mobbing Romvesener
Bobbie Peers

Bobbie Peers

Bobbie Peers er filmregissør, manusforfatter og illustratør. Han er utdannet ved London International Film School. I 2006 vant han Gullpalme i Cannes for kortfilmen «Sniffer». Peers debuterte som forfatter med "Luridiumstyven" i 2015. Boka ble en stor suksess; fikk strålende anmeldelser, vant Arks barnebokpris og Bokslukerprisen og er foreløpig solgt til 36 land. Han har også skrevet serien om "Oppdagerklubben" for aldersgruppa 6+, og skrevet og tegnet boka "Marvin Mellom og Fred på jorden". Han har også en fortid som vitsetegner. Les mer

Artikler

Bli med Oppdagerklubben på eventyr

Endelig skriver Bobbie Peers for yngre lesere. Bli med Ella og Felix på eventyrlige oppdagelsesreiser med både skumle pirater og robotmonstre.
Les mer

William Wenton-serien er komplett.

Bli med inn i en verden av kodeknekking, roboter og mysterier. I den sjette og siste boka om verdens beste kodeknekker venter det store slaget mellom William Wenton og Abraham Talley.
Les mer