Bla i boken

Mannen som ikke var morder

Annen tilknytning:

Velg format

179 kr
På lager
ISBN
9788203375118
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
16-årige Roger er forsvunnet. Rømt til Stockholm, sier politiet. Men så finner de Roger i et tjern nord for byen. Med hjertet skåret ut av kroppen.
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har trukket seg tilbake fra alt arbeid etter en privat tragedie. Helt tilfeldig blir han trukket inn i etterforskningen av drapet. Alle spor ser ut til å lede mot Rogers skole. Et tilsynelatende problemfritt miljø som skal vise seg å ha hemmeligheter.
"Mannen som ikke var morder" er første bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Sebastian er lynende intelligent, men også arrogant og provoserende; han er faktisk et sant mareritt av en kollega.

Vis info om boka Skjul info om boka

Sider 412
Utgitt 2019
ISBN 9788203375118
Format Pocket
Språk Bokmål
Bokgruppe 504
Oversetter Håvard Syvertsen
Salgsdato 18.02.2019
Orig. tittel Det fördolda
Emne Romaner Sverige Skjønnlitteratur Krim
Collections Link Sebastian Bergman
Michael Hjorth

Michael Hjorth

Michael Hjorth (f. 1963) er manusforfatter og en av grunnleggerne av det suksessrike produksjonsselskapet Tre Vänner. Han har skrevet for film og tv, og vært produsent for en rekke filmer, blant annet filmatiseringen av Snabba Cash.
Sammen med Hans Rosenfeldt skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer
Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er manusforfatter og kjent tv- og radioprofil i Sverige - han er blant annet mannen bak den populære svensk/danske tv-serien "Broen". Sammen med Michael Hjorth skriver han spenningsserien med Sebastian Bergman i hovedrollen. Les mer

Andre i samme serie

 1. Dødens disippel
  Dødens disippel
  Pocket
  179 kr
  Nytt opplag ventes
 2. Ikke bestått
  Ikke bestått
  Pocket
  179 kr
 3. Som man sår
  Som man sår
  Innbundet
  Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
 4. Som man sår
  Som man sår
  Ebok
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
 5. Som man sår
  Som man sår
  Lydbok (nedlastbar)
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr