Bla i boken

Den stumme jenta

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242161802
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
«Den stumme jenta» er den fjerde boka om psykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman, en serie med spennende, stilsikre og intelligente kriminalromaner!

Det er påskemorgen. To små gutter og foreldrene deres blir skutt på kloss hold i hjemmet sitt. Etterforskerne skjønner at det må ha vært et vitne til ugjerningen. Guttenes 12 år gamle kusine Nicole var på besøk, og fotsporene hennes forsvinner inn i skogen. Kriminalpsykologen og profileringseksperten Sebastian Bergman kobles inn. Jenta har vært borte i tre dager, og politiet ber publikum om hjelp.

Sexavhengige Sebastian Bergman har alltid hatt problemer med å skille jobb og privatliv. Nicole er like gammel som hans datter Sabine ville vært dersom hun ikke hadde omkommet i tsunamien. Og Nicoles mor trenger beskyttelse.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788242161802
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Oversetter Håvard Syvertsen
Salgsdato 02.02.2015
Orig. tittel Den stumme flickan
Emne Sverige Krim Romaner Skjønnlitteratur
Lest av Ivar Nergaard
Michael Hjorth

Michael Hjorth

Michael Hjorth (f. 1963) er manusforfatter og en av grunnleggerne av det suksessrike produksjonsselskapet Tre Vänner. Han har skrevet for film og tv, og vært produsent for en rekke filmer, blant annet filmatiseringen av Snabba Cash.
Sammen med Hans Rosenfeldt skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer
Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er manusforfatter, og har blant annet skapt den populære tv-serien Broen og Netflix-serien Marcella.
Sammen med Michael Hjorth skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer

Andre i samme serie

 1. Den stumme jenta
  Den stumme jenta
  Innbundet
  399 kr
  Kommer
 2. Dødens disippel
  Dødens disippel
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 3. En høyere rettferdighet
  En høyere rettferdighet
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 4. Fjellgraven
  Fjellgraven
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 5. Fjellgraven
  Fjellgraven
  Pocket
  199 kr
 6. Ikke bestått
  Ikke bestått
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr