Fjellgraven

krim
Annen tilknytning:

Velg format

199 kr
På lager
ISBN
9788203375132
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
To venninner på fottur i Jämtland gjør et makabert funn. En skjeletthånd kommer til syne ved et elveleie og det viser seg at skrenten skjuler seks lik, to av dem barn.
Rikspolitikommisjonen blir tilkalt. Hele teamet, inkludert Sebastian Bergman, begir seg til Jämtland. Vanja også. To av likene er et nederlandsk par, de fi re andre en ukjent familie som ingen har meldt savnet. Alt tyder på at alle har blitt drept og begravet samtidig.
Det er mye som ikke stemmer. Fjellgravens hemmeligheter sitter langt, langt inne.

"Fjellgraven" er tredje bok i serien om den sexmisbrukende og traumatiserte kriminalpsykologen Sebastian Bergman. Bergman ble øyeblikkelig en stor leserfavoritt. Serien fikk en pangstart med "Mannen som ikke var morder" (på norsk i 2011), deretter fulgte "Dødens disippel" (på norsk 2012).

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 457
Utgitt 2019
ISBN 9788203375132
Format Pocket
Språk Bokmål
Oversetter Håvard Syvertsen
Salgsdato 18.02.2019
Orig. tittel Fjällgraven
Emne Sverige Krim Romaner Skjønnlitteratur
Michael Hjorth

Michael Hjorth

Michael Hjorth (f. 1963) er manusforfatter og en av grunnleggerne av det suksessrike produksjonsselskapet Tre Vänner. Han har skrevet for film og tv, og vært produsent for en rekke filmer, blant annet filmatiseringen av Snabba Cash.
Sammen med Hans Rosenfeldt skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer
Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er manusforfatter, og har blant annet skapt den populære tv-serien Broen og Netflix-serien Marcella.
Sammen med Michael Hjorth skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer

Andre i samme serie

 1. Den stumme jenta
  Den stumme jenta
  Innbundet
  399 kr
  Kommer
 2. Den stumme jenta
  Den stumme jenta
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 3. Dødens disippel
  Dødens disippel
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 4. En høyere rettferdighet
  En høyere rettferdighet
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 5. Fjellgraven
  Fjellgraven
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 6. Ikke bestått
  Ikke bestått
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr