Bla i boken

En høyere rettferdighet

Annen tilknytning:

Velg format

Tilbudspris 139 kr Før 169 kr
På lager
ISBN
9788203374999
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Kriminalpsykolog Sebastian Bergman har innsett at hans dager på Riksmord er over, nå holder han forelesninger og skrive bøker. Den eneste han har sporadisk kontakt med, er Ursula. Datteren Vanja har han ikke hørt fra på fire måneder.
Vanja har en midlertidig jobb som etterforsker i Uppsala. Nå jobber hun med en serie overfallsvoldtekter, der gjerningsmannen smyger seg på ofrene bakfra, bedøver dem med en sprøyte og trekker en sekk over hodet før han fullbyrder overgrepet. Når et av ofrene dør, kobles Riksmord inn. Og snart også Sebastian Bergman.

Vis info om boka Skjul info om boka

Utgitt 2019
ISBN 9788203374999
Format Ebok
Språk Bokmål
Bokgruppe 854
Oversetter Lene Stokseth
Salgsdato 22.02.2019
Orig. tittel En högre rättvisa
Emne Romaner Sverige Skjønnlitteratur Krim
Collections Link Sebastian Bergman
Michael Hjorth

Michael Hjorth

Michael Hjorth (f. 1963) er manusforfatter og en av grunnleggerne av det suksessrike produksjonsselskapet Tre Vänner. Han har skrevet for film og tv, og vært produsent for en rekke filmer, blant annet filmatiseringen av Snabba Cash.
Sammen med Hans Rosenfeldt skriver han kriminalromanene om Sebastian Bergman, som har solgt over 4 millioner eksemplarer på verdensbasis, og utgis i over 30 land. Det har foreløpig kommet 7 bøker i serien; Mannen som ikke var morder, Dødens disippel, Fjellgraven, Den stumme jenta, Ikke bestått, En høyere rettferdighet og Som man sår. Les mer
Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt

Hans Rosenfeldt (f. 1964) er manusforfatter og kjent tv- og radioprofil i Sverige - han er blant annet mannen bak den populære svensk/danske tv-serien "Broen". Sammen med Michael Hjorth skriver han spenningsserien med Sebastian Bergman i hovedrollen. Les mer

Andre i samme serie

 1. Dødens disippel
  Dødens disippel
  Pocket
  179 kr
  Nytt opplag ventes
 2. Ikke bestått
  Ikke bestått
  Pocket
  179 kr
 3. Som man sår
  Som man sår
  Innbundet
  Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
 4. Som man sår
  Som man sår
  Ebok
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr
 5. Som man sår
  Som man sår
  Lydbok (nedlastbar)
  Tilbudspris 262 kr Før 299 kr