Lyst på ny jobb? Dette må du tenke på.

August er tiden mange søker ny jobb. Da har man brukt sommeren på å tenke gjennom jobbsituasjonen sin. Er dette min drømmejobb, eller finnes det andre jobber der ute som jeg kan tenke meg? Stine Trygg-Hauger er administrerende direktør i Clas Ohlson og er kåret til en av årets beste unge ledere i 2018. Nå er hun aktuell med boken Når timene flyr – tips og triks for å få det gøy på jobben. 

Hvis du leter etter ny jobb bør du bruke litt tid på å tenke gjennom hva som er viktig for deg for at du skal trives på jobb. Lag deg noen spørsmål og tenk gjennom disse før du begynner å søke: 

Her er spørsmålene du må tenke gjennom før du begynner:

 • Hva skal til for at jeg skal trives og ha det gøy på jobben? 
 • Hva slags arbeidskultur trives jeg best med? 
 • Hva slags leder er best for at jeg skal yte og trives best mulig på jobb? 
 • Hvor viktig er det for meg å ha fleksibilitet, for eksempel med hvor og når jeg jobber? 
 • Er jeg villig til å reise i jobben, og eventuelt hvor mye? 
 • Er det et spesielt fagmiljø jeg gjerne vil jobbe i, eller en type mennesker jeg helst vil jobbe med og for? 
 • Hva skal til for at jeg skal kunne gi meg selv de beste forutsetningene for å kunne trives i jobben? 
 • Trenger jeg en bestemt type utstyr, en fast konto for kunnskapspåfyll eller friheten til å jobbe når og hvor jeg vil, i alle fall noe av tiden? 

Stine Trygg-Hauger elsker å jobbe i butikk, og har skrevet Når timene flyr fordi hun vi inspirere oss til å ha det mer gøy på jobben.

 I Når timene flyr kan du lese mer om å skifte jobb og i tillegg få mange andre tips og triks for å ha det gøy på jobben. Stine Trygg-Hauger deler råd og inspirasjon fra kloke Clas Ohlson-kollegaer, programledere, en kreativ lærer, Aftenpodden, toppledere og mange flere! 

Trenger du overlevelsesguide til åpent landskap, eller suksessoppskriften for å holde ut lange møter? Og hvilke spørsmål bør du stille når sjefen er en tåkefyrste? 

Vi er på jobb over 200 dager i året - da er det viktig å trives! Når timene flyr - tips og triks for å få det gøy på jobben er en lettlest og morsom bok om å finne glede på jobb.

Når timene flyr finnes både som innbundet bok og ebok

Det er viktig å trives!

– Vi tilbringer mer våkentid på jobb enn hjemme. Har du en jobb med 37,5-timersuker og fem uker ferie, betyr det 1695 timer på jobb i året. Jeg vil at boka skal inspirere deg til å ha det litt mer gøy i de timene, enten du er leder eller nyansatt, fersk i arbeidslivet eller har mange år på baken, er fornøyd der du er eller ønsker å prøve noe nytt, skriver Stine Trygg-Hauger i boka Når timene flyr

Stine Trygg-Hauger begynte å jobbe i butikk da hun var 15 år gammel, og elsket det. I dag er hun administrerende direktør for Clas Ohlson og sjef for 1700 ansatte i Norge. Hun elsker fortsatt å jobbe med butikk, og hun spør alle hun møter om de har det gøy på jobb.

– I denne boka har jeg tatt utgangspunkt i mine egne erfaringer, hentet råd og inspirasjon fra gode kollegaer og snakket med kloke, rause mennesker fra ulike bransjer og med ulike roller på jobben. Alle har inspirert meg til å ha det mer gøy, til å se muligheter og til å snu noe vanskelig til noe bra. De har bydd på sine egne erfaringer og gitt meg mange gode råd og trivselstriks, sier Trygg-Hauger. 

Les mer om dette i Når timene flyr

 • På rett hylle 
 • Arbeidsglede 
 • De fine folka på jobben 
 • Jobb smart, hvil smartere
 • Utfordringer på jobb 
 • Kompliserte forhold 
 • I gode og onde dager 
 • Finn din jobbmatch 
Kjøp Når timene flyr her
Stine Trygg-Hauger

Stine Trygg-Hauger

Stine Trygg-Hauger (f. 1982) er administrerende direktør for Clas Ohlson AS med butikker fra Alta i nord til Mandal i sør - pluss nettbutikk. Hun kom på andreplass i Assessits kåring av årets unge ledere i 2018. Når timene flyr - tips og triks for å få det gøy på jobben er hennes første bok.
Les mer

Fra gutt til mann med Gutteboka

"Gutteboka" inneholder alt du må vite om guttenes pubertet.

Emma Ellingsens beste YouTube-tips

I boken Emma deler Emma Ellingsen sine beste tips om hvordan hun jobber med YouTube-kanalen sin. 

Kule kids – en håndbok for foreldre som strever med å slippe taket

Du er pliktoppfyllende og ressurssterk, og du elsker barna dine. Jeg vil at du skal senke skuldrene og slutte å bekymre deg.