Islam trenger en seksuell revolusjon

et kampskrift

Velg format

349 kr
På lager
ISBN
9788203297724
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

 

«Islam trenger en seksuell revolusjon er en knallhard og kompromissløs oppfordring til et seksuelt opprør i Islam, et opprør forfatteren mener må komme fra muslimer selv … Heldigvis er boka så grundig og velskrevet at den fortjener oppmerksomhet.»

VILDE IMELAND, FÆDRELANDSVENNEN (Terningkast 6)

«Jeg knuller hvem jeg vil!» var de siste ordene til Hatun Sürücü, en tyrkisk kvinne som ble drept av broren sin i Berlin i 2005. Friheten hun omfavnet, og straffet for, er kjernen i denne boken av tysk-tyrkiske advokaten Seyran Ates. Hun tar et oppgjør med Islam og muslimers konservative syn på seksualitet og dobbeltmoral. Ates mener at muslimske foreldre må behandle jenter og gutter likt i synet på seksualitet. Ates, som i 2017 åpnet Europas første liberale moske i Berlin der alle er velkomne uansett legning og kjønn, går rett inn i en brennende aktuell debatt om frihet, religion og innvandring med dette kampskriftet. Islam trenger en seksuell revolusjon stiller viktige spørsmål rundt seksualitet som vil engasjere alle som brenner for at livet skal bli bedre for unge menn og kvinner.
Utgivelsen er støttet av Fritt Ord.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 199
Utgitt 2019
ISBN 9788203297724
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Kari Bolstad
Salgsdato 13.05.2019
Orig. tittel Der Islam braucht eine sexuelle Revolution
Emne Faglitteratur Seksualitet Kvinner Islam
Seyran Ateş

Seyran Ateş

Seyran Ates (f. 1963) er forfatter, advokat og aktivist. Hun er født i Istanbul og bosatt i Tyskland.

Les mer

Artikler

Seyran Ates. Islam trenger en seksuell revolusjon

En sjeldent viktig bok i en tid der debatten om religion og sekusalitet fremdeles er tabubelagt og vekker sterke reaksjoner. 
Les mer