Historien om min seksualitet

Velg format

Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
På lager
ISBN
9788203376962
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
«Egentlig har jeg bommet på alt mulig. På guttene og på jentene, på det riktige svaret og enda viktigere: på det riktige spørsmålet.»

Sofie bor i Amsterdam og strever med å være kvinne. Historien om hennes seksualitet begynner da hun mister jomfrudommen og slutter like før hun reiser til sykehuset hvor man kan bli mindre jente og mer gutt. I mellomtiden forteller hun om sitt kaotiske liv og seksuelle opplevelser. Hun forteller om menn og kvinner, om ensomhet og frykt. Om jentefotball og om kvinner som liker å penetrere kvinner - uten å måtte bruke så fryktelig mye penger på utstyr.

Historien om min seksualitet er en bok om å finne seg selv, som med humor og språklig treffsikkerhet sirkler inn spørsmål av eksistensiell tyngde.

«Tenk at en roman om seksuell forvirring kan være så fornøyelig! Braksuksessen fra Nederland har fått meg til å le og gråte - og lære noe viktig. (...) Jeg anbefaler den varmt.» Siss Vik, NRK

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 186
Utgitt 2023
ISBN 9788203376962
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter Hedda Vormeland
Salgsdato 02.05.2023
Orig. tittel De geschiedenis van mijn seksualiteit
Emne Romaner Fotball Skjønnlitteratur Amsterdam LHBT
Tobi Lakmaker

Tobi Lakmaker

Tobi Lakmaker (f. 1994) er spaltist i De groene Amsterdammer og LINDA.meiden. Etter å ha studert russisk og litteraturvitenskap en kort periode, fullførte han i 2018 sin utdanning i filosofi. Historien om min seksualitet er hans første bok. Les mer