Få det gøy på jobben! 

 – Jeg mener det er veldig viktig å ha det gøy på jobb, sier administrerende direktør i Clas Ohlsson, Stine Trygg-Hauger. Arbeidsglede er lønnsomt og i denne podcasten deler Trygg-Hauger sine beste tips og triks for å få det gøy på jobben. Hva er en feedback-sandwich og hvordan forbereder du deg for å få en best mulig sommerferie? Sitter du i åpent landskap eller er du omgitt av konsentrasjonstyver? Og hvordan forholder du deg til mange og lange møter?

I samtale med forlagssjef Jan Swensson forteller hun om sine erfaringer og gir oss gode tips og triks. Få med den denne nyttige og inspirerende halvtimen! 

Stine Trygg-Hauger begynte å jobbe i butikk da hun var 15 år gammel, og elsket det. I dag er hun administrerende direktør for Clas Ohlson og sjef for 1700 ansatte i Norge. Hun elsker fortsatt å jobbe med butikk, og hun spør alle hun møter om de har det gøy på jobb. 

I denne boken gir hun deg tips og triks for glede og trivsel på arbeidsplassen: Hun deler råd og inspirasjon fra kloke Clas Ohlson-kollegaer, programledere, en kreativ lærer, Aftenpodden, toppledere og mange flere! 

Overlevelsesguide til åpent landskap 
Suksessoppskriften for å holde ut lange møter 
Spørsmålene du bør stille når sjefen er en tåkefyrste 

Vi er på jobb over 200 dager i året - da er det viktig å trives! Når timene flyr - tips og triks for å få det gøy på jobben er en lettlest og morsom bok om å finne glede på jobb.

Stine Trygg-Hauger

Stine Trygg-Hauger

Stine Trygg-Hauger (f. 1982) er administrerende direktør for Clas Ohlson AS med butikker fra Alta i nord til Mandal i sør - pluss nettbutikk. Hun kom på andreplass i Assessits kåring av årets unge ledere i 2018. Når timene flyr - tips og triks for å få det gøy på jobben er hennes første bok.
Les mer

Knytta til hytta – på sporet av den norske lykken

Om bortlengsel, familiemuseer, byggeskandalesafari og påskesoundtrack.

Kule kids og foreldre som strever med å slippe taket 

– Jeg vil hjelpe foreldre med å senke skuldrene, sier psykologen Line Marie Warholm om boka Kule kids.

Brutale sannheter og fantastiske muligheter

Årets første vintermåned var ikke bare varm i Norge, men satte også rekorder i Europa og verden. Men Petter Gulli mener det finnes håp.