Elsker, elsker ikke

Annen tilknytning:

Velg format

Forventet i salg
199 kr
ISBN
9788203258930
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Ella er på leirskole, og møter Bendik i hemmelighet ved det store treet. Da han tar hånden hennes og prøver å kysse henne, løper Ella ned til hovedveien for å ta bussen hjem selv om det er midt på natta. Stesøsteren Christina er pen og veldig guttegæren. Hun elsker også Bendik, og alt blir skikkelig dumt. På vei til familieferie i Syden blir jentene kjent med Olav. Når de kommer frem treffer de Juan og Xavier også. Det er ikke så lett å være sjalu!

"Elsker, elsker ikke" inneholder bøkene "Kjæresten om natten", Forelska forever" og "Love, du liksom".
Bøkene om Ella passer for barn mellom 6 og 10 år. De handler om forelskelse og kjærlighet, og er både morsomme og lettleste.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 166
Utgitt 2015
ISBN 9788203258930
Format Pocket
Språk Bokmål
Salgsdato 02.06.2015
Emne Lettlest Skolen Skjønnlitteratur Romaner Kjærlighet
Unni Lindell

Unni Lindell

Unni Lindell, født 1957, er en av Norges mestselgende forfattere. Kriminalromanene om Cato Isaksen og Marian Dahle er oversatt til en rekke språk og er solgt i nærmere 4 millioner eksemplarer bare i Norge. "Jeg vet hvor du bor" (2016) er den første romanen der Marian Dahle er hovedperson. "Dronen" (september 2018) er den andre boken i serien om Marian Dahle.

Lindell har også skrevet dikt, noveller og bøker for barn og ungdom. Lindell har fått flere høythengende priser for sitt forfatterskap, og bøkene hennes er oversatt til en rekke språk.

Unni Lindell tar gjerne utgangspunkt i det hverdagslige og nære, og alt etter genre kan dette utvikles i retning mystikken, surrealismen - eller marerittet. I kriminalromanene er etterforskernes turbulente privatliv av vesentlig betydning, og bøkene utmerker seg også ved at karaktertegningene er gjort med stor psykologisk innsikt og i et språk som skiller seg fra det vante i genren. Les mer

Lars Rudebjer

Artikler

Unni Lindell er Norges krimdronning

At Unni Lindell fikk Rivertonprisen for andre gang, overrasker ingen.
Les mer

Rivertonprisen 2018 til Unni Lindell

Dronen av Unni Lindell ble kåret til beste krim i 2018.
Les mer