Egoland

På lager
ISBN
9788203262173
Ebok
kr 129,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203262173
  • Salgsdato: 26.10.2016
  • Språk: Bokmål
Statsminister Teddy Fahr er mer populær enn noensinne. (Ifølge meningsmålingene drømmer 91 % av single, norske damer over førti om å klippe tåneglene hans.)

Han takker for tilliten ved å bruke penger på det nordmenn er opptatt av: Kos. Han spanderer gratis kjøttdeig på fredager (så sant du bruker den til tacoen) og han innfører «Teddy-Timen» sånn at alle kan sove en time lenger hver dag.

Sønnen hans, Finn, er derimot bekymret. For hvem var den gamle, fortvilte mannen som sto ved porten deres og ropte «Menneskene skal falle om!»? Og hva er det med Maria, den nye jenta i klassen ¿ utover at hun må være det peneste han noensinne har sett?

Og hvem kan redde dem alle når den gamle mannen faktisk får rett - og Norges befolkning begynner å falle om - én etter én - uten å våkne opp igjen?

EGOLAND handler om krig, fred, kjærlighet, rettferdighet, egoisme, ondskap ¿ og
verdien av en ordentlig god ansiktskrem. Og så er det en bok om å prøve å gjøre det rette når alle andre er opptatt med noe helt annet.
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Lars Joachim Grimstad

Lars Joachim Grimstad

Lars Joachim Grimstad jobber i Try reklamebyrå og er tidligere fotballspiller. Han brakdebuterte i 2012 med "Barna som forsvant", som ble nominert til Arks barnebokpris 2013 og er oversatt til mange språk. "Solkongen" (2014) er en frittstående fortsettelse, og også denne var nominert til Arks barnebokpris samt til Brageprisen. Hans tredje bok om Statsminister Fahr & Sønn heter "Egoland" og kom ut høsten 2016. For denne vant han Bokslukerprisen. Hans foreløpig siste bok, "Meningen med Leif" utkom høsten 2019.
Mer om forfatteren