Delt omsorg

På lager
ISBN
9788203364754
Innbundet
kr 349,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203364754
  • Salgsdato: 26.07.2019
  • Språk: Bokmål
  • Sider: 215
Snart har Norunn levert masteroppgaven, og da er alt på plass: samboer, datter på tre, leilighet, venner, etter hvert kanskje også jobb.
Men så går Endre fra henne, og alt må tenkes på nytt. Norunn husker ikke hvem hun var før hun møtte Endre, oppgaven er bare rot, hun står i fare for å miste både leiligheten og støtten fra Lånekassen. Og når datteren slår og spytter, er det vanskelig å vite hva som er verst: å være alene eller å være alene med en treåring.

I et direkte og ujålete språk skildrer Helga Feiring hva vi trenger for å føle oss på plass i eget liv, og viser en kvinne som tvinges til ny forståelse om hvordan man viser omsorg for sine nærmeste, og seg selv.
 
 
«Delt omsorg er både godt sett og tenkt, og uten å røpe for mye, synes jeg jammen meg boka ender med å ha en god moral også.» Maria Årolilja Rø, Adresseavisen 

 

«Feiring tegner opp gjenkjennelige mennesker og scener. Helga Feirings debutroman viser fram det ubarmhjertige vilkåret familieforøkning skapes under.» Ida Vågsether, Stavanger Aftenblad 

 

Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Helga Feiring

Helga Feiring

Helga Feiring (f. 1983) er fra Oslo, og er utdannet kunsthistoriker og arkitekt. Delt omsorg er hennes første roman.
Mer om forfatteren