To grådige italienere
To av Londons mest kjente kokker, de gode vennene Antonio Carluccio og Gennaro Contaldo, har reist tilbake til hjemlandet for å gjenoppta forbindelsen med sin kulinariske arv, utforske gamle og nye tradisjoner og avdekke sjelen i italiensk gastronomi.
Med sine mer enn 100 fristende oppskrifter går denne boken bakenfor klisjeene og viser oss ekte italiensk mat. Den skildrer et fascinerende møte mellom klassiske retter og ingredienser på den ene siden og moderne endringer og impulser på den andre. Fra tid til annen gir forfatterne oss et glimt av sin innsikt i Italia før og nå. Vi får oppleve deres humor, kunnskaper, nysgjerrighet og, ikke minst, lidenskapen de deler for god, lettlaget mat.
Med sine mer enn 100 fristende oppskrifter går denne boken bakenfor klisjeene og viser oss ekte italiensk mat. Den skildrer et fascinerende møte mellom klassiske retter og ingredienser på den ene siden og moderne endringer og impulser på den andre. Fra tid til annen gir forfatterne oss et glimt av sin innsikt i Italia før og nå. Vi får oppleve deres humor, kunnskaper, nysgjerrighet og, ikke minst, lidenskapen de deler for god, lettlaget mat.
Vis info om boka Skjul info om boka
Nivå | Voksen |
---|---|
Sider | 208 |
Utgitt | 2012 |
ISBN | 9788203390234 |
Format | Innbundet |
Språk | Bokmål |
Oversetter | Bente Rannveig Hansen |
Salgsdato | 06.02.2012 |
Orig. tittel | Two greedy Italians |
Emne | Italia Faglitteratur Kokebøker |