Bla i boken

Sy med Vilde Berg Larsen

Velg format

429 kr
På lager
ISBN
9788203394652
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle

Vilde Berg-Larsen lever av å designe og sy fargesterke kleskolleksjoner. Her vil hun vise hvor enkelt det er å sy fine plagg. Hemmeligheten ligger i valg av stoffer og materialer. Stoff-research er derfor en stor del av sy-prosessen, og i boken får du gode tips til hvor du kan finne vakre stoffer.
Vilde er opptatt av at klærne skal kunne brukes på flere måter. Et eksempel er den enkle Multiway-toppen. Den er sydd av mindre enn én meter med stoff, og kan knytes på utallige måter. Et grunnmønster kan, med små endringer og detaljer, gi helt forskjellige kjoler. En splitt, åpen rygg, ulik lengde, ermeløs eller med trompet-ermer vil gi kjoler med helt ulik stil. Kombinerer du disse enkle designene med vakre og unike stoffer, får du et eksklusivt og personlig plagg.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 162
Utgitt 2023
ISBN 9788203394652
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 26.01.2023
Emne Søm Faglitteratur Klær
Vilde Berg-Larsen

Vilde Berg-Larsen

Vilde Berg-Larsen (1995) startet sitt eget brand BERGLARSENOFFICIAL etter en bachelorgrad i Klesdesign og Modelisme på Esmod Oslo. Designene hennes kjennetegnes av funksjonalitet, der tekstiler og stoffer er hovedinspirasjon. Les mer