Supersommer

(den sommeren da ingenting ble HELT som det skulle...)
Annen tilknytning:

Velg format

Forventet i salg
194 kr
ISBN
9788203257339
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Oda fra "Hei, det er meg!" og "Absolutt ukyssa" er tilbake med ny dagbok! Det handler om sommerleir, megaforelskelser og supersommer.

Om under to uker er det SOMMERFERIE! Og Oda har ALDRI hatt kjæreste. Hvordan BLIR man egentlig kjærester? Og hva GJØR man når man er det? Oda liker fremdeles Alfi INNMARI godt, men det er ikke akkurat noen bombe. Sånn cirka alle jentene på hele mellomtrinnet liker Alfi. Og plutselig vil den ene etter den andre av jentene spørre Alfi om sjans!!! Det er krise.
Hvis Alfi skal være sammen (som i KJÆRESTER) med noen, så må jo det være med henne, med Oda. Men VIL Oda egentlig ha kjæreste i det hele tatt? Hun er ikke helt sikker ... Men hvis hun SKAL spørre ham, altså om sjans, så begynner det å haste litt ...
"Dette berg og dalbane-livet av drama, kjærlighetslengsel, lek og kompliserte spilleregler, skildres med intensitet, varme og en sjelden innlevelse. Mer sjarmerende samtidslitteratur for barn skal man rett og slett lete lenge etter."
Maya Troberg Djuve, Dagbladet

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2014
ISBN 9788203257339
Format Ebok
Språk Bokmål
Emne Ferie Skjønnlitteratur Romaner Vennskap
Nina Elisabeth Grøntvedt

Nina Elisabeth Grøntvedt

Nina E. Grøntvedt er en bestselgende forfatter og illustratør. Hun har hatt stor suksess med Oda-serien og bøkene "Hei, det er meg!" (2010), "Absolutt Ukyssa" (2012), "Supersommer" (2014) og "Happy Ending, liksom?" (2015), som hun både har skrevet og illustrert. For "Hei, det er meg!" ble hun nominert til Brageprisen. Hun har utgitt bøkene "Plutselig (2017)", "B for bestevenn" (2018) og "B for bursdag" (2019) sammen med illustratør Bård Sletvold Torkildsen. Les mer