Bla i boken

Storm i stallen

Annen tilknytning:

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203368080
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Hedda er endelig innafor blant hestejentene, og hun får ansvar for å ta vare på den syke hesten, Dakota. Men når jentene forsøker å redde stallen fra å bli lagt ned, blir Heddas plass i stallen satt på prøve. Problemene tårner seg opp - klarer hun å redde både stallen og vennskapene, og samtidig være der når Dakota trenger henne aller mest?

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 9-12
Utgitt 2021
ISBN 9788203368080
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 23.03.2021
Emne Skjønnlitteratur Hester Romaner
Lest av Fanny Vaager
Maren Ørstavik

Maren Ørstavik

Maren Ørstavik (f. 1986) lærte å ri på en ranch i USA tidlig på nittitallet, men da det viste seg at hun var allergisk mot hester, måtte hun slutte. I stedet begynte hun å spille piano, og studerte ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover. Hun har jobbet som pianist, journalist og musikkritiker, blant annet i Aftenposten. Fra 2017 til 2019 var hun redaktør i Periskop, et tidsskrift om kunst for barn og unge. For tiden arbeider Ørstavik som frilanser.

Ørstavik har skrevet 3 bøker for barn om hestejenta Hedda. Les mer

Artikler

Debutant! Bli kjent med Maren Ørstavik  

– Jeg hadde lyst til å skrive en bok om å prøve å finne det stedet der man blir engasjert og få lov å bety noe. Stallen er et sånt sted for mange – selv om veien fra usikker nybegynner til erfaren rytter er lang. Maren Østavik debuterer med barneboka Den hvite hestens hemmelighet.  
Les mer

Utdrag: Den hvite hestens hemmelighet av Maren Ørstavik

En hemmelig ulykke og en liten løgn som plutselig blir stor. Nytt og spennende hestedrama for 9+. 
Les mer