Den siste villhesten

ISBN
9788203369483
Lydbok (nedlastbar)
kr 229,-

Detaljert informasjon

  • ISBN: 9788203369483
  • Språk: Bokmål
Hedda tilbringer sommeren på rideleir i USA, sammen med Eline og bestevenninnen, Natalie. Når Eline og Natalie blir altfor gode venner, og Hedda kommer ut t for en ulykke, føler hun seg så alene som aldri før. Hun reddes av av en flokk nydelige villhester og blir kjent med han som passer på dem, amerikanske Jake. Men villhestene er lite populære i nærområdet og de er truet fra flere kanter. Hvordan skal Hedda redde villhestene som reddet henne?
Vis mer informasjon om boka… Vis mindre informasjon om boka…
Maren Ørstavik

Maren Ørstavik

Maren Ørstavik (f. 1986) lærte å ri på en ranch i USA tidlig på nittitallet, men da det viste seg at hun var allergisk mot hester, måtte hun slutte. I stedet begynte hun å spille piano, og studerte ved Norges Musikkhøgskole og Hochschule für Musik und Theater Hannover. Hun har jobbet som pianist, journalist og musikkritiker, blant annet i Aftenposten. Fra 2017 til 2019 var hun redaktør i Periskop, et tidsskrift om kunst for barn og unge. For tiden bor Ørstavik i New York og arbeider som frilanser.

"Den siste villhesten" er hennes tredje bok om hestejenta Hedda.
Mer om forfatteren
Fanny Vaager

Fanny Vaager

Fanny Vaager (f. 1989) er utdannet tekstforfatter. Hun har jobbet som skribent i aviser og magasiner, som kreatør i reklamebyrå og som dramaturg og teaterregissør. Hun kommer fra Bekkelaget i Oslo.
Mer om forfatteren