Bla i boken

Mysteriet med den skumle skyggen

Velg format

129 kr
På lager
ISBN
9788203396816
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle

Velkommen til Spøkelsesbyrået!
Hit kommer folk som har møtt på spøkelser og som vil få dem til å slutte å spøke. Spøkelsesbyrået består av Elsa og Kalle, som vet det meste om spøkelser og spøkerier. De bor i et gult slott sammen med farfar Nikodemus. Han er spøkelsesmester i Dunkeldal og har lært Elsa og Kalle alt han kan.

Denne gangen er det Frans som trenger hjelp fra Elsa og Kalle. Leiligheten hans er hjemsøkt, og han får ikke sove om natten på grunn av all støyen! Servise blir knust på kjøkkenet, noen slår lyset av og på og bøker blir dyttet ut av bokhyllen. Og noen ganger ser han en skygge midt på gulvet, selv om ingen er der.

Hvem er den skumle skyggen, og hva i all verden er det den vil? Elsa og Kalle vet at det er viktig å forstå hva spøkelsene prøver å si. Bare sånn kan man komme til bunns i ekte spøkelsesmysterier.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 6-9
Sider 103
Utgitt 2023
ISBN 9788203396816
Format Innbundet
Språk Bokmål
Oversetter A. Audhild Solberg
Salgsdato 03.02.2023
Orig. tittel Fallet med den rysliga skuggan
Emne Spøkelser Skjønnlitteratur Romaner Spenning
Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson

Kristina Ohlsson er utdannet statsviter og har jobbet mye med terrortrusler i Europa. Hun har blant annet arbeidet for Rikspolisstyrelsen i Stockholm og for OSSE (Organisasjon for sikkerhet og samarbeid i Europa) i Wien.
Ohlsson er i dag forfatter på heltid og skriver barnebøker, voksenbøker og faktabøker. Hennes bøker ligger høyt på bestselgerlistene i Sverige. Hun er nominert to ganger til Svenska Deckarakademins pris for «Bästa Kriminalroman». "Glassbarna" var hennes første barnebok og vant den prestisjefylte Barnens romanpris 2013. Kristina Ohlsson omtales som Sveriges nye barnebokforfatter og sammenliknes med Maria Gripe. Les mer

Moa Wallin

Andre i samme serie

 1. Mysteriet med den skumle skyggen
  Mysteriet med den skumle skyggen
  Lydbok (nedlastbar)
  129 kr
 2. Mysteriet med det merkelige godtemonsteret
  Mysteriet med det merkelige godtemonsteret
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 3. Mysteriet med det merkelige godtemonsteret
  Mysteriet med det merkelige godtemonsteret
  Innbundet
  169 kr
  Kommer 17.07.2023