Skitten snø

Annen tilknytning:

Velg format

79 kr
På lager
ISBN
9788203254376
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
"Skitten snø" er en fortelling om sterkt vennskap, brennende hat, hevngjerrighet og hudløs redsel. handlingen foregår i det norsk-pakistanske miljøet i Oslo, og viser hvordan fire jenters ulike kulturbakgrunn gjør dem sterke - når de står sammen.
Når Charlotte og Sumera opplever sitt livs mareritt, bestemmer de fire venninnene seg for at dette må de hevne. De virvles inn i et nett av vold, hevn og dop, og livet vil adri mer bli som før for noen av dem.

"Khan er en dristig forfatter. Ikke bare tar hun opp et tabubelagt tema. Hun gir også et tvetydig blikk inn i det norsk-pakistanske miljøet."
Cathrine Krøger, Dagbladet

"Forfatter Mahmona Khan porsjonerer på mesterlig vis ut spenningen (...) Med sin ungdomskrim om skam, vold og vennskap, gjør Mahmona Khan en solid skjønnlitterær debut."
Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

"Hvor ofte leser du en bok som er sår, tøff, spennende og samtidig har jenter i helteskikkelser? Vel, i 'Skitten snø' får du alt det og litt til. (...) en brutal og ærlig ungdomsroman."
Assad Nasir, BLEND

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2011
ISBN 9788203254376
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 09.11.2011
Emne Skjønnlitteratur Ungdom Voldtekt Etniske grupper Romaner Oslo Vennskap

Mahmona Khan

Mahmona Khan er journalist og forfatter. Hun har skrevet "Tilbakeblikk - Da pakistanerne kom til Norge" og vært redaktør for "Utilslørt. Muslimske råtekster" sammen med Nazneen Khan-Østrem.

I 2011 debuterte hun som skjønnlitterær forfatter med ungdomsromanen "Skitten snø", en bok som fikk mye oppmerksomhet og lå på bibliotekenes utlånstopp i flere år. Hun har senere skrevet om den samme jentegjengen fra Groruddalen i ungdomsromanene "Fra Oslo til Lahore" (2013) og "Når du minst venter det" (2015). Les mer

Andre i samme serie

 1. Fra Oslo til Lahore
  Fra Oslo til Lahore
  Ebok
  99 kr
 2. Fra Oslo til Lahore
  Fra Oslo til Lahore
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr
 3. Fra Oslo til Lahore
  Fra Oslo til Lahore
  Innbundet
  279 kr
 4. Når du minst venter det
  Når du minst venter det
  Ebok
  119 kr
 5. Når du minst venter det
  Når du minst venter det
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr
 6. Skitten snø
  Skitten snø
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr

Artikler

Ungdomskrim om skam, vold og vennskap 

Skitten snø er en fortelling om sterkt vennskap, brennende hat, hevngjerrighet og hudløs redsel. handlingen foregår i det norsk-pakistanske miljøet i Oslo, og viser hvordan fire jenters ulike kulturbakgrunn gjør dem sterke - når de står sammen.
Les mer