Fra Oslo til Lahore

Annen tilknytning:

Velg format

99 kr
På lager
ISBN
9788203256622
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Ambar er lykkelig gift med sin Omar. Sammen bor de hos hans familie i Lahore i Pakistan. En dag drar de på besøk til Dubai. Mens Ambar er ute av rommet et øyeblikk, blir Omar brutalt overfalt og drept. Ambar befinner seg i en svært vanskelig situasjon, men får ringt hjem til sin familie i Norge. Hun er først mistenkt for drapet, men politiet skjønner etter hvert at det er noe annet som har skjedd. Er det et simpelt ran, eller er det større ting som ligger bak. Hva har Omar egentlig drevet med?

Mahmona Khan har skrevet en ny, spennende ungdomroman, en frittstående oppfølger til "Skitten snø", som fikk mye oppmerksomhet da den kom i 2010. "Fire troverdige heltinner bøter på ondskap med vennskap i forrykende roman. (...) få ungdomsbokforfattere kan skrive like spennende som Mahmona Khan."
Kristine Isaksen, VG (terningkast 5)

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå 12-16
Utgitt 2013
ISBN 9788203256622
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 04.09.2013
Emne Skjønnlitteratur Forente arabiske emirater Ungdom Organisert kriminalitet Etniske grupper Romaner Oslo Vennskap

Mahmona Khan

Mahmona Khan er journalist og forfatter. Hun har skrevet "Tilbakeblikk - Da pakistanerne kom til Norge" og vært redaktør for "Utilslørt. Muslimske råtekster" sammen med Nazneen Khan-Østrem.

I 2011 debuterte hun som skjønnlitterær forfatter med ungdomsromanen "Skitten snø", en bok som fikk mye oppmerksomhet og lå på bibliotekenes utlånstopp i flere år. Hun har senere skrevet om den samme jentegjengen fra Groruddalen i ungdomsromanene "Fra Oslo til Lahore" (2013) og "Når du minst venter det" (2015). Les mer

Andre i samme serie

 1. Fra Oslo til Lahore
  Fra Oslo til Lahore
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr
 2. Fra Oslo til Lahore
  Fra Oslo til Lahore
  Innbundet
  279 kr
 3. Når du minst venter det
  Når du minst venter det
  Ebok
  119 kr
 4. Når du minst venter det
  Når du minst venter det
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr
 5. Skitten snø
  Skitten snø
  Ebok
  79 kr
 6. Skitten snø
  Skitten snø
  Lydbok (nedlastbar)
  149 kr

Artikler

Ungdomskrim om skam, vold og vennskap 

Skitten snø er en fortelling om sterkt vennskap, brennende hat, hevngjerrighet og hudløs redsel. handlingen foregår i det norsk-pakistanske miljøet i Oslo, og viser hvordan fire jenters ulike kulturbakgrunn gjør dem sterke - når de står sammen.
Les mer