Skap livet du alltid har drømt om med 7 enkle steg

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203294495
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Trenger du forandring i livet ditt? Ønsker du nytt innhold i jobben din eller å utvikle evnene dine, men er usikker på hvordan? Har du lyst til å gjøre endringer, men føler at du sitter fast i gamle vaner og personlighet? Eller har du rett og slett bare en liten drøm du ikke er helt sikker på hvordan du skal gjøre til virkelighet?
I denne boken kan du få hjelp og inspirasjon og det ekstra puffet som trengs for å skape deg det livet du drømmer om!
Den erfarne coachen Torkel Guttormsen hjelper deg gjerne på veien. Praktisk erfaring gjennom mange år innen selvutvikling gjør at han vet hva som fungerer og fører til personlig endringer. Boken gir en enkel og lettfattelig innføring i suksessirklene; de 7 enkle stegene som kan få deg nærmere målet om et enda bedre liv. I tillegg til lett omsettelig kompetanse og innsikt i psykologiske emner, er boken full av praktiske råd og tips for hvordan du skal ta grep og få deg dit du ønsker!

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203294495
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 20.11.2013
Emne Selvutvikling Coaching Faglitteratur

Torkel Guttormsen

Torkel Guttormsen er en erfaren livsstilscoach og tilbyr seminarer og coaching i inn- og utland for både det profesjonelle og private markedet. Han har en bachelorgrad i samfunnsvitenskap, er lektor med fordypning i psykologi og master i pedagogikk, alt fra NTNU. Han er sterkt knyttet til metoder basert på vitenskapelige data, og Torkels coaching og undervisning har blitt ensbetydende med resultater - uavhengig av hvilke forutsetninger klientene hadde før de kom til ham.

Torkel Guttormsen har lidenskap for nye opplevelser, reising og mennesker og har reist rundt i Asia, Europa og det amerikanske kontinentet i søken etter eventyr. Han har blant annet jobbet som frivillig i Afghanistan, studert spansk og klatret vulkaner i Guatemala, sovet i hengekøyer i Kambodsja, padlet kajakk i Laos, gått seg vill i jungelen i Thailand, dykket med hai i Indonesia, levd i luksus i Las Vegas og skrevet bok i Los Angeles. Les mer