Rekviem

Annen tilknytning:

Velg format

169 kr
På lager
ISBN
9788242162809
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Blackmetal-stjernen Wotan Wagner våkner på The Thief hotell på Tjuvholmen med århundrets bakrus og liket av en ung pike i senga. Kvelden før spilte han og bandet WWW konsert i Oslo Spektrum etterfulgt av et knallsterkt nachspiel som Wotan husker minimalt fra. Hvem er den døde jenta? Og hvordan har hun havnet i senga hans?
Samtidig opplever Tom Hartmann og Cathrine Price alle foreldres mareritt når datteren Cecilie plutselig forsvinner. Hun var på WWWs konsert og hadde backstagepass etter konserten. Siden har ingen sett henne.
Dette er opptakten til den femte boken med Tom Hartmann. Denne gangen handler det om blackmetal, utpressing, hevn og tidenes gisseldrama i Røros kirke.

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2015
ISBN 9788242162809
Format Lydbok (nedlastbar)
Språk Bokmål
Salgsdato 15.10.2015
Orig. tittel Rekviem
Emne Skjønnlitteratur Romaner Spenning
Lest av Øystein Wiik
Øystein Wiik

Øystein Wiik

Øystein Wiik har en lang karriere som sanger, skuespiller og musikalforfatter bak seg. I 2010 debuterte han som romanforfatter med DØDELIG APPLAUS, en krimfortelling fra operamiljøet, med Tom Hartmann i hovedrollen. Romanen ble nominert til Rivertonprisen og er utgitt på tysk, dansk og nederlandsk. I 2011 kom SLAKTEREN som etablerte Øystein Wiik som krimforfatter av første klasse. Bok nummer tre om Tom Hartmann var HVIT PANTER som kom ut i 2012 og året etter skrev han CASANOVASYNDROMET. REKVIEM som kom i 2015, ble av VG utropt til "et av krimårets høydepunkter". SKORPIONEN som kom i 2016, handlet blant annet om The Darknet - det innerste og mørkeste av internettet.
DØDSRYTTEREN, den sjuende boken i serien om Tom Hartmann, foregår blant annet på Svalbard som nord-koreanerne har store planer for.
TREDJE GANG DU DØR er den første boken med ny "helt".

Wiik har vunnet mange priser i Tyskland og Østerrike for sine sceniske verk, blant annet Deutscher Musical Theater Preis, og Österreichiser Musiktheaterpreis. Samtidig med utgivelsen av TREDJE GANG DU DØR får Wiiks musikal basert på «verdens beste krim», Umberto Ecos ROSENS NAVN, sin urpremiere ved Domstufenfestspiele Erfurt. Les mer

Andre i samme serie

 1. Casanovasyndromet
  Casanovasyndromet
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 2. Casanovasyndromet
  Casanovasyndromet
  Ebok
  159 kr
 3. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Pocket
  199 kr
  Kommer
 4. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 5. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Ebok
  159 kr
 6. Dødsrytteren
  Dødsrytteren
  Ebok
  169 kr
 7. Dødsrytteren
  Dødsrytteren
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 8. Hvit panter
  Hvit panter
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 9. Hvit panter
  Hvit panter
  Ebok
  159 kr
 10. Rekviem
  Rekviem
  Ebok
  169 kr
 11. Skorpionen
  Skorpionen
  Ebok
  169 kr
 12. Skorpionen
  Skorpionen
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 13. Slakteren
  Slakteren
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 14. Slakteren
  Slakteren
  Ebok
  159 kr

Artikler

Hvorfor skriver du, Øystein Wiik?

– I en roman kan man sprenge alle grenser! Det er et stort prosjekt å skrive en roman, den har ingen begrensinger. Så det er en utfordring med tanke på fortellerkunst, sier Øystein Wiik i denne samtalen med Mia Bull-Gundersen. – Men jeg har det ufattelig gøy når jeg skriver, legger han til.
Les mer

Øystein Wiik med ny helt i Tredje gang du dør

Barskt fra en dyktig krimhåndverker, skriver anmelderen i Fædrelandsvennen og triller en femmer på terningen. Øystein Wiik er tilbake med en helt ny helt i Tredje gang du dør. Les utdrag her.
Les mer