Casanovasyndromet

Annen tilknytning:

Velg format

159 kr
På lager
ISBN
9788203355806
 • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
 • Ebøker kan sendes til Kindle
Boston, USA: Den norske Harvard-studenten og roeren Georg Johnsson blir drept under Head of the Charles-regattaen. Ved den siste broen før målområdet ryker wiren som holder et banner oppe og kutter hodet av unge Georg som sitter fremst i båten. Slik ser det i alle fall ut. Saken blir henlagt som en ulykke.

Oslo: Brudgommen Peter Werring forsvinner sporløst fra sitt eget bryllup. Skandalen er et faktum for bruden, Cathrine Price. Tiden går, og Peter dukker ikke opp igjen. Catrine ber sin eksmann, Tom Hartmann, om å lete etter ham. Oppdraget fører Tom til Venezia og inn i en mørk verden der erotikken og kunsten å forføre dominerer. Det viser seg at flere av kvinnene Peter Werring har vært i kontakt med dør kort tid etterpå. Er det noen sammenheng mellom Werrings affærer og dødsfallene? Og har den unge roeren i Boston noe som helst med saken å gjøre?
Dette er fjerde bok om Tom Hartmann.
Om "Casanovasyndromet":

"Spinnvill sex i Venezia. ... For alle som kan tenke seg en ellevill kanefart med innlagte kulinariske happeninger og mengder med vin og operamusikk, er det bare å hive seg på."
Ingvar Ambjørnsen, VG (terningkast 5)

"Velbrukte krimkomponenter, pakket inn på oppfinnsomt og artig vis. ... Ikke mange andre norske forfattere later til å kose seg like mye som Øystein Wiik. Uten å la seg hemme av sannsynlighetens beklemmende rammer kaster han karakterene sine ut i de vidløftigste eventyr under himmelstrøk som hentet ut av en James Bond-film. Fra å være litt reservert i begynnelsen av bekjentskapet, har jeg som leser begynt å glede meg til disse årlige berg- og dalbaneturene med Tom Hartmann. For det er ikke kjedelige hvermannsener det handler om, det er superskurker og superhelter som bekler de sentrale rollene. Av de andre faste ingrediensene kan vi også denne gang krysse av på lista spektakulære drapsmetoder og ekle livsfarlige krypdyr."
Maria Årolinja Rø, Adresseavisen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2013
ISBN 9788203355806
Format Ebok
Språk Bokmål
Salgsdato 21.08.2013
Orig. tittel Casanovasyndromet
Emne Oslo Romaner Spenning Skjønnlitteratur Venezia Boston
Øystein Wiik

Øystein Wiik

Øystein Wiik har en lang karriere som sanger, skuespiller og musikalforfatter bak seg. I 2010 debuterte han som romanforfatter med DØDELIG APPLAUS, en krimfortelling fra operamiljøet, med Tom Hartmann i hovedrollen. Romanen ble nominert til Rivertonprisen og er utgitt på tysk, dansk og nederlandsk. I 2011 kom SLAKTEREN som etablerte Øystein Wiik som krimforfatter av første klasse. Bok nummer tre om Tom Hartmann var HVIT PANTER som kom ut i 2012 og året etter skrev han CASANOVASYNDROMET. REKVIEM som kom i 2015, ble av VG utropt til "et av krimårets høydepunkter". SKORPIONEN som kom i 2016, handlet blant annet om The Darknet - det innerste og mørkeste av internettet.
DØDSRYTTEREN, den sjuende boken i serien om Tom Hartmann, foregår blant annet på Svalbard som nord-koreanerne har store planer for.
TREDJE GANG DU DØR er den første boken med ny "helt".

Wiik har vunnet mange priser i Tyskland og Østerrike for sine sceniske verk, blant annet Deutscher Musical Theater Preis, og Österreichiser Musiktheaterpreis. Samtidig med utgivelsen av TREDJE GANG DU DØR får Wiiks musikal basert på «verdens beste krim», Umberto Ecos ROSENS NAVN, sin urpremiere ved Domstufenfestspiele Erfurt. Les mer

Andre i samme serie

 1. Casanovasyndromet
  Casanovasyndromet
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 2. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Pocket
  199 kr
  Kommer
 3. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 4. Dødelig applaus
  Dødelig applaus
  Ebok
  159 kr
 5. Dødsrytteren
  Dødsrytteren
  Ebok
  169 kr
 6. Dødsrytteren
  Dødsrytteren
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 7. Hvit panter
  Hvit panter
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 8. Hvit panter
  Hvit panter
  Ebok
  159 kr
 9. Rekviem
  Rekviem
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 10. Rekviem
  Rekviem
  Ebok
  169 kr
 11. Skorpionen
  Skorpionen
  Ebok
  169 kr
 12. Skorpionen
  Skorpionen
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 13. Slakteren
  Slakteren
  Lydbok (nedlastbar)
  169 kr
 14. Slakteren
  Slakteren
  Ebok
  159 kr

Artikler

Hvorfor skriver du, Øystein Wiik?

– I en roman kan man sprenge alle grenser! Det er et stort prosjekt å skrive en roman, den har ingen begrensinger. Så det er en utfordring med tanke på fortellerkunst, sier Øystein Wiik i denne samtalen med Mia Bull-Gundersen. – Men jeg har det ufattelig gøy når jeg skriver, legger han til.
Les mer

Øystein Wiik med ny helt i Tredje gang du dør

Barskt fra en dyktig krimhåndverker, skriver anmelderen i Fædrelandsvennen og triller en femmer på terningen. Øystein Wiik er tilbake med en helt ny helt i Tredje gang du dør. Les utdrag her.
Les mer