Normal hverdag med økt beredskap

roman

Velg format

429 kr
På lager
ISBN
9788203451812
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Elin er ikke feig, hun er bare redd for mye. Hun er enslig og uføretrygdet og ser på seg selv som feilvare. Dagene slås i hjel med å se på dokusåper på tv. Ingen forventer eller krever noe av henne, og det er egentlig ganske behagelig. Da hun en dag bestemmer seg for å melde seg som besøksvenn for ensomme, endrer alt seg.

Normal hverdag med økt beredskap er en roman om frihet og ansvar, takknemlighet og trass. Den handler om å ikke gi seg.

«... originalt og morsomt (...) Intelligent om psykisk uhelse. En historie om å mestre livet og om tvangstanker mange kan kjenne seg igjen i, fortalt med innsikt og ironi. (...) Lesjø formidler følelser som en slags mistankens hermeneutikk. Det fascinerer og imponerer meg.» Vigdis Moe Skarstein, Adresseavisen

«... feel-bad med alvor, sødme og vidd. (...) Lesjø har utviklet seg som forfatter siden debutromanen «Epikrise» (2020) og hun har vokst som «bok-arkitekt». Den nye romanen er bygget opp langt mer profesjonelt, den er sikrere språklig og den har en fin, flytende stil. Boka veksler elegant mellom nåtids- og fortidsfortelling, og mellom det svært realistiske og det fantasifullt ønsketenkte. (...) «Normal hverdag med økt beredskap» framstår som en fantasirik, fullblods roman.» Janneken Øverland, Klassekampen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Sider 233
Utgitt 2024
ISBN 9788203451812
Format Innbundet
Språk Bokmål
Salgsdato 21.03.2024
Emne Skjønnlitteratur Romaner
Marit Daaland Lesjø

Marit Daaland Lesjø

Marit Daaland Lesjø (f. 1980) er fra Ringebu og bosatt i Trondheim. Hun debuterte i 2020 med romanen Epikrise. Les mer

Artikler

Tenk å bli forfatter!

Tenk å bli forfatter! Det har vært en lang vei å komme så langt . Men så ligger boka der! Her er vårens tre debutanter på Aschehoug skjønnlitteratur:
Les mer

Debutantintervju: Marit Daaland Lesjø

Les hva som inspirerer årets debutanter til å skrive, og ikke minst deres beste tips til deg som har en forfatter i magen!
Les mer

Livet etter debuten

Å debutere som forfatter er ingen hverdagshendelse. Ikke er det bare morsomt heller. Fjorårets debutant Marit Daland Lesjø har satt ord på sider ved det å debutere som forfatter som ikke mange snakker høyt om.
Les mer