Mitt liv som I

Velg format

Forventet i salg
262 kr
ISBN
9788203293634
  • Papirbøker sendes innen 2 virkedager
  • Ebøker kan sendes til Kindle
Gå til www.bokskya.no for å se hvem som tilbyr eboken.

Helt siden eliteseriedebuten i 1985 har Kjetil Rekdal vært en ambisiøs og frittalende fargeklatt i norsk fotball, med vinnervilje som sitt fremste varemerke. Han har skrevet seg inn i norsk fotballhistorie med flere viktige landslagsscoringer, spesielt straffesparket mot Brasil i 1998-VM, mens han som klubbspiller stod fram som en markant ledertype. Han er blitt kåret til årets spiller i Belgia og har vært kaptein på det tyske storlaget Hertha Berlin. Som trener klarte han på fire år å føre Vålerenga fra spill i Adecco-ligaen og helt fram til seriemesterskap, mens han i Aalesund tok over et lag som aldri hadde vunnet noe som helst - og umiddelbart ledet klubben til to cuptriumfer på tre år.
I denne selvbiografien forteller Rekdal historien om sitt liv og sin karriere. Med smittende fortellerglede gir han leseren unike innblikk i en ung fotballspillers vei mot gjennombruddet, åpenhjertige skildringer av profflivets opp- og nedturer og overraskende ærlige betraktninger om maktforhold og ledelse i norsk toppfotball. Boken inneholder også rikelig med førstehåndsopplevelser fra landslagets store oppturer 1990-tallet igjennom.
"Mitt liv som I" er en bok om å følge drømmene sine og å tørre å gå egne veier. Den er signert en idrettspersonlighet som ikke har sin like i Norge, og som vet hvor enormt mye som kreves for å oppnå suksess.

Boken er skrevet i samarbeid med Olav Østrem som er musikkredaktør i Klassekampen.
"Hvis du har lyst å lese en åpenhjertig, avslørende selvbiografi: Løp og kjøp Kjetil Rekdals bok. (...)
Omtrent i hvert eneste kapittel kommer det avslørende og spennende detaljer. (...) Alt er der, skrevet på en måte som gir deg lyst til å lese mer og mer."
Bertil Valderhaug, Aftenposten

"Det er en av de beste norske idrettsbøker jeg har lest. Hvorfor er boka blitt så bra? Det er fordi Østrem har valgt å la Rekdal gjøre noe han alltid har vært glimrende til, å snakke rett fra levra. Her står han fram helt usminka."
Jon Michelet, Klassekampen

"«Mitt liv som I» er et viktig bidrag til norsk fotballektyre og samtidig et unikt innblikk bak garderobedørene. (...) Rekdal er direkte, ærlig og kompromissløs også i bokform. (...) jeg føler Rekdal snakke rett til meg. Det gir en eksklusiv og nær opplevelse. (...) . I hans oppriktige oppgjør med seg selv møtes den lille og den store verden og det hele med (fotball) spillet som metafor. Der er Rekdal god. Der er han modig og god."
Kristian Lykkeslet Strømskag, Romdals Budstikke

"Man føler at man blir bedre kjent med Rekdal, på godt og vondt. Det er fullt mulig å danne seg et bilde av hvordan han er blitt som han er blitt. (...) en bok det er verdt å lese."
Stian Skaar, fotballtidsskriftet Josimar (5'er)

"«Mitt liv som I» er underholdende lesning for alle som er interessert i livet til en av norsk fotballs absolutte lederskikkelser gjennom to tiår, og vel så det. Men aller mest vil den glede supporterne til Vålerenga og Drillos. For denne gjengen er boka et soleklart must."
Arild Rønsen

Vis info om boka Skjul info om boka

Nivå Voksen
Utgitt 2012
ISBN 9788203293634
Format Ebok
Språk Bokmål
Emne Fotball Faglitteratur Selvbiografier Idrettsutøvere

Kjetil Rekdal

Olav Østrem