En spennende dag i barnehagen

Det skjer så mye i barnehagen i løpet av en dag! Noen ganger kan det være vanskelig å huske alt når man kommer hjem og skal fortelle. Da er det superfint å lese Boka om å gå i barnehagen!

Dam-Dam er i barnehagen hele dagen, fra mamma leverer til pappa henter på ettermiddagen. Hver dag vinker Dam-Dam ha det til mamma, og så begynner den spennende dagen! Han synger i samlingsstunden og maler store bilder med mange farger.

 

 

Han må spise og så hvile, for man blir jo veldig trøtt av å være i barnehagen! Etter hvilen er han klar igjen.

 

 

En, to - på med lue og sko!

En, to – på med lue og sko! Dam-Dam vil ut og leke. Grave i sanden og skli på sklia, men noen ganger kan det være vanskelig å dele på lekene. Litt krangling og en liten tåre, men heldigvis blir man fort venner igjen.

 

 

 

Og hei, der var pappa allerede. Da er dagen slutt og Dam-Dam vinker ha det til alle de andre i barnehagen. Ses i morgen!

 

Dette er en veldig fin bok å lese sammen med barna, En lese, peke og snakke seg gjennom barnehagedagen bok. Både for å huske hva som har skjedd i løpet av en spennende dag, men også hvis du er helt ny i barnehagen eller skal begynne, og trenger å forberede deg på hva en barnehage egentlig er. 

Kjøp Boka om å gå i barnehagen her

Josefine Sundström

Les mer

Boka om å gå i barnehagen

Det skjer så mye i barnehagen at det kan det være vanskelig å huske alt når man kommer hjem. Da er Boka om å gå i barnehagen superfin!

Bli kjent med Lukas.

Bøkene om Lukas er morsomme, lekne og lett gjenkjennelige bøker som passer perfekt for alle barn fra tre år og oppover.

Rot og Bjørne - verdens herligste venner!

I bøkene om Rot og Bjørne møter du to venner med helt forskjellig personlighet. Mens Rot er utålmodig, ivrig og full av ideer, er Bjørne ettertenksom, nøye og opptatt av å følge reglene. Da er det ikke alltid lett å være enige!