Bli med på Krimfestivalen 2022

For ellevte gang arrangeres Krimfestivalen i Oslo, fra 17. til 19. mars. De siste årene har vært en gullalder for nordisk krim. Krimfestivalen ønsker å utforske dette fenomenet og sette nordisk krim inn i et internasjonalt perspektiv. 

En av verdens fremste krimfestivaler 

Den første festivalen ble arrangert i 2012. Festivalen ble umiddelbart en stor suksess og bl.a. har avisen The Guardian trukket fram Krimfestivalen som en av verdens fremste krimfestivaler.

I år kommer over 60 forfattere fra inn- og utland. Aschehoug har elleve forfattere som deltar i ulike programposter på festivalen:

De norske krimmesterne Kurt Aust, Helene Flood, Aslak Nore, Sven Petter Næss og Trude Teige. Store nordiske navn er finske Max Seeck, den danske krimduoen Faber & Pedersen og de svenske krimdronningene Johanna Mo, Ulrika Rolfsdotter og Pernilla Ericsson.

Over 50 programposter

På Krimfestivalen blir det over 50 forskjellige arrangementer og alle har gratis inngang. I tillegg til forfatterintervjuer og paneldebatter kan du oppleve Krimteatersport, Knut Nærum i fri dressur og festkvelder hver kveld på Centralteatret.

Finn mer informasjon om festivalen på Facebook her.

Du kan følge Krimfestivalen på Facebook og Instagram.

Finn fullstendig festivalprogram her
Kjøp bøker fra festivalforfatterne
 1. Rødt kort
  Rødt kort
  Innbundet
  Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
 2. Elskeren
  Elskeren
  Innbundet
  Tilbudspris 349 kr Før 399 kr
 3. Havets kirkegård
  Havets kirkegård
  Innbundet
  Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
 4. Kveleren
  Kveleren
  Innbundet
  Tilbudspris 375 kr Før 429 kr
 5. Skyggeliljen
  Skyggeliljen
  Innbundet
  Tilbudspris 349 kr Før 399 kr