Minas Bullet journal 2021

Mina Jacobsen hjelper i deg i gang med denne kreative og morsomme alt-i-ett-planleggeren. Hver måned har et nytt tema og et fast oppsett.

Så er det opp til deg å fylle inn, fargelegge og sette ditt personlige preg på sidene. Boka har også blanke sider til egne notater, oppgaver og lister.
Bullet journal - smart og personlig alt-i-ett-planlegger - en god blanding av huskelister, notater, kalender og dagbok.

Her kan du kjøpe Minas Bullet journal

Få full oversikt over 2021

Bok nr 2 er endelig ferdig, og jeg er superspent på hva du tenker! Håper at boken faller i smak og at den kan være med på å sette litt ekstra farge på hverdagen <3 Gleder meg sånn til du setter ditt eget preg på boken!

Klem Mina

Få full oversikt over 2021 med Mina Jacobsens Bullet journal

Her er det en god blanding av huskelister, notater, kalender og dagbok.

  • Mood: En positiv måte å få oversikt over humøret gjennom måneden. Velg en farge eller et mønster til hvert humør og fyll inn!
  • Playlist: Playlist er et nytt konsept jeg har elsket det siste året! Skriv ned dine favorittlåter og gled deg til å mimre tilbake om 10 år!
  • Mål/Minner: Dette er en side som er inkludert her & der, her kan du skrive ned målene dine og lime inn bilde fra månedens beste minne!
  • Ukesider: Disse sidene kan du gjøre mye med, her kan du skrive inn gjøremål, quotes, lime inn bilder eller hva annet du føler for!
  • Tomme sider: Det er vanskelig å lage en bok som passer til alle, så de tomme sidene er for hva enn du ønsker eller føler du mangler. For eksempel: oversikt over lekser, trening eller jobb, bilder, tegninger, ønskelister, huskelister eller pakkelister. Flere eksempler og tips kommer hver måned på YouTube-kanalen min! @minajacobsen
Kjøp Minas Bullet journal her
Mina Jacobsen

Mina Jacobsen

Mina Jacobsen (f. 2001) er en av Norges mest populære youtubere. Hver måned deler hun tips og råd for hvordan vi skal lage vår egen bullet journal. Mina ble kåret til Årets influencer livsstil under Vixen Influencer Award 2018. Minas første bok, Mina Jacobsens Bullet Journal 2020 ble en bestselger.

Les mer